Loyal Followers

Tuesday, June 11, 2013

happy birthday nana!

assalamualaikum!


pagi tadi bangun tido, rasa macam semalam ada mimpi something, tapi dah lupa apa. then cubit pipi, betul ke aku dah umur 23? yessss! hari ni umur aku 23 tahun 1 hari. hehehe semalam tak sempat nak sedar diri sebab sibuk exam evidence yg macam ppftttttt tuh! puiii!



terima kasih kepada kawan-kawan, boyfriend, cikgu yg wish birthday semalam tak kira la face-to-face, call, di facebook, sms, mms, twitter, whatsapp, bbm xde sbb miskin tak topup BIS. tak sempat lagi nak reply kat facebook tu haa, sibuk nak exam. sobss sobss. terima kasih atas segala doa dan ingatan dari kalian, semoga kita terus berjaya, dipermudahkan jalan di dunia dan di akhirat. ameen.



#Pagi tadi terkejut dapat mesej birthday dari Pn. Haslinda. heee
#Muhammad Iqbal masih mengekalkan kejuaraannya menjadi org pertama wish birthday
#Abah wish birthday kat facebook "happy birthday imana!" - so awkward. hahaha





kbye!



No comments:

Post a Comment