Loyal Followers

Tuesday, June 11, 2013

happy birthday nana!

assalamualaikum!


pagi tadi bangun tido, rasa macam semalam ada mimpi something, tapi dah lupa apa. then cubit pipi, betul ke aku dah umur 23? yessss! hari ni umur aku 23 tahun 1 hari. hehehe semalam tak sempat nak sedar diri sebab sibuk exam evidence yg macam ppftttttt tuh! puiii!



terima kasih kepada kawan-kawan, boyfriend, cikgu yg wish birthday semalam tak kira la face-to-face, call, di facebook, sms, mms, twitter, whatsapp, bbm xde sbb miskin tak topup BIS. tak sempat lagi nak reply kat facebook tu haa, sibuk nak exam. sobss sobss. terima kasih atas segala doa dan ingatan dari kalian, semoga kita terus berjaya, dipermudahkan jalan di dunia dan di akhirat. ameen.



#Pagi tadi terkejut dapat mesej birthday dari Pn. Haslinda. heee
#Muhammad Iqbal masih mengekalkan kejuaraannya menjadi org pertama wish birthday
#Abah wish birthday kat facebook "happy birthday imana!" - so awkward. hahaha





kbye!



Tuesday, June 04, 2013

last law school final exam ever!


assalamualaikum.


jangan tanya aku kenapa aku dah lama tak blogging. kalau cakap aku sibuk kang tak percaya pulakkk! tapi serius walaupun tak sibuk sangat tapi sebenarnya sibuk dengan final year. siapa yang dah penah lalu final year diorang akan tahu macammana sibuk. bg yang ada fyp, sibuklah dgn fyp korang, bg yang ada thesis bagai tu, sibuklah dgn thesis diorang, aku sibuk dengan apa tak tau, tapi yg aku tahu aku sibuk.


sebelum sebelum ni sibuk dengan kelas ganti dan kelas tambahan mcm budak sekolah tu sebab lecturer semua sayang kitorang dan tak nak bg kitorang semua ketinggalan dalam pelajaran, SPM sangattt. but yeah sekarang dah start final exam. MUAHAHAHAA the last law schol final exam everrr! Insya Allah.


hey esok exam civil procedure II tapi sekarang aku tengah update blog yg last entrynya bulan March lepas. whattheheck!!!


Jurisprudence II   -------------------->  3 Jun 2013
Civil Procedure II   ------------------>  5 Jun 2013
Probate & Succession   --------------> 9 Jun 2013
Law of Evidence II   -----------------> 10 Jun 2013
Criminal Procedure II  --------------> 13 Jun 2013



13 Jun 2013 habisss degree YEHAAAAA!!!