Loyal Followers

Wednesday, January 02, 2013

happy new year!


assalamualaikum.



happy new year 2013! *boommm*banggg*dunggg*danggg* maap ler tak boleh pasang bunga api dalam ni, kang letop netbook ai, ni je yg ada, ekekeke :P




even dah masuk tahun baru pun tak de ape sangat sbb this year 1st Jan 2013 kitorang kena sit our 3rd paper, sebab tu kot tak de feel sangat. ape je kita nak celebrate? tahun baru bermakna umur dah meningkat. nak celebrate sebab umur dah 23? haaa tak la kot nye.


typical question for new year, "apa azam tahun baru?" ahaaa seingat ai dari dulu tak pernah ada azam tahun baru sebabnya nak hidup dengan apa yang Allah SWT atur je, kalau dapat tu dapat lah, kalau tak dapat nak buat macammana, cuba lagi tahun depan. bunyi macam tak de usaha, tapi betul la kan, bila kita dah buat part kita, selebihnya serah la pada Allah SWT tentukan. apa guna banyak berazam kalau satu pun tak tercapai. kan? katakan lah azam tahun ni nak graduate on time, itu bukan azam la kot sebenarnya, dah memang kalau xde halangan akan graduate this year. gagaga ape ntah ai merepek ni.


ada jugak tengok kt twitter, kawan-kawan duk cakap pasal azam tahun baru ni diorang nak kahwin & nak ada anak. tapi terfikir la jugak kalau bulan Mac tak kawen lagi mana sempat nak ada anak dalam tahun ni, klu sempat pun ngam ngam jela. HAHAHA ok selingan je tu, lawak hambar. 


ok lah, apa-apa pun azam korang harapnya biar lah realistik sikit, kalau dah berazam, kena lah usaha lebih, jangan bila masuk tahun 2014 nak convert azam ke tahun depan pulak. 


remaining papers are on 5th, 8th & 9th January, lepas tu boleh hooreyy hooreyyy! and it means another 1 semester to remember, kita doakan sama-sama berjaya eh? :)


thank you, you guys made my 2012 worth!                                            






No comments:

Post a Comment