Loyal Followers

Tuesday, December 18, 2012

cerita hari ini



assalamualaikum.



disebabkan tak de orang pun nak dengar cerita ai hari ni, so ai tulis kat sini jela. hari ni pegi servis DCC 892, nasib baik mas dan jau temankan, kalau tak kena pegi produa service center sorang-sorang. sobs sobs. basically second service ni tukar yg basic jela, engine oil, filter, battery protector, windshield washer camtu jela. nasib baik kena caj murah je, around RM90 camtu jela. stand by RM100, duit lebih boleh makan pizza. heee :)


masa balik tu singgah TESCO, pusing punya pusing punya pusing last last beli maruku je 2 paket. tak tahu la kenapa jadi mcm tu, agaknya kitorang ni memang dah nak kena keluar dari Kedah ni, dah bosan sangat sampai tak tahu dah nak beli ape. ni dah datang TESCO, kalau kat C-Mart tu ape pun tak lalu nak beli. hampeh!


then, singgah Dominos Jitra. omm nomm nomm! LAPARRRRRRRRR! sebab pusat servis tadi takde nasi lemak, selalunya datang ade je. sobs sobs. ai rasa makan kat dominos ni lagi ok kot sebab pertama, pizza dominos lagi sedap dari pizza hut, kedua harga lebih berpatutan, ketiga takde service charge cuma gov tax je, keempatnya garlic bread sedap tak macam pizza hut tak beshhh dan kelimanya dominos banyak promotionnnn! tadi pun makan ada discount RM5.60 tau, lupa nak tanya discount untuk ape. heeee.





sampai balik terus tido sebab penat dan kenyang. tiberrr mimpi baya tembak sebab tak siap nota, cepat-cepat bangun buat nota. HAHAHAHAHAHA!


kbye.


No comments:

Post a Comment