Loyal Followers

Saturday, April 28, 2012

mid sem


assalamualaikum.


frustration is about something that you know but you don't have enough time to put in writing.


exam mid sem tadi aku tak sempat nak jawab isu no 3 padahal yang tu lah yang paling senang dan aku memang tahu tapi disebabkan masa tak sempat so aku boleh jawab sikit je dengan tulisan macam cacing gelang. tu semua sebab aku tak de jam, dalam kelas pun tak de jam, tulis punya tulis tengok-tengok masa dah tinggal 10 minit, apa lagi yang aku mampu nak mencarut dalam masa 10 minit tu, dengan nak fikir lagi. serius weh rasa down sebab study pulun kot tapi yang paling senang tu la tak sempat jawab, yang isu no 1 no 2 yang susah tu pun mmng la byk tulis tapi tak tahu betul ke tak. memang la 20 markah je tapi frust sebab tahu tapi tak sempat nak tulis dengan proper, kalau aku tak tahu sebab tak study tu lain cerita. ini semua salah jam, aku yang tak de jam sebab tu tak boleh nak bajet masa. arghhhh stress weh, nak cakap ngan orang pun malas. dalam setahun aku rasa 2 kali je aku jadi macam ni, sape-sape yang nak tengok aku moody dan malas nak bercakap dengan orang, sila lah simbah petrol supaya cepat aku berapi. 


Ya Allah, semoga dengan apa yang aku sempat jawab tu dapat la markah nak tampung carrymark. amin.


somebody please cheer me up! hehehe



No comments:

Post a Comment