Loyal Followers

Sunday, April 29, 2012

cuti


assalamualaikum



arghhh tension laa, baru 2 minggu lepas cuti mid-sem tapi dah rasa macam sebulan. before cuti tak de pulak keje byk mcm neh. i need a vacation after this, truly need. jeles la tengok gambar rozi ngan pop pegi pulau redang. kojaq! kojaq! pegi bercuti tak tunggu aku ngan bie cuti. ape la skrg ni universiti punye cuti pun dah tak selaras, mengong lah! nk jumpa member-member pun susah kot, aku cuti diorang tak cuti, diorang cuti dan bercuti aku pulak tak cuti, cisss sungguh la! cer buat mcm dulu kan best, sekolah cuti universiti pun cuti, nak gi jalan-jalan ngan family pun senang, nak jumpa kawan pun senang. i don't need 3 months holiday, kalau dah mcm ni la gayanya cuti lama-lama pun buat apa. 



No comments:

Post a Comment