Loyal Followers

Wednesday, February 29, 2012

| leap year

assalamualaikum.



erkkk. hari ni 29hb, kesian sgt sape yg birthday diorang hari ni, sambut birthday 4 tahun sekali je, kesiankan? kesiannyeeee. lagi kesian aku yang tak pernah sambut birthday nie. hahahahaha. bodoh, duk ketawakan orang tapi diri sendiri pun sama.


setahu aku tahun lompat atau pun orang putesss panggil 'leap year' ni datang 4 kali setahun je. tapi aku pun tak tahu mana asalnya tahun lompat ni, mungkin korang boleh tanya cikgu sains ataupun cikgu matematik, mungkin laaa. di sini tiada apa-apa makna pun 'leap year' ni bagi aku, yang aku tahu esok, 1 March 2012, aku kena present case review land law. selamat berjaya kepada aku.




No comments:

Post a Comment