Loyal Followers

Sunday, February 26, 2012

| jangan nak berlagak sangat!


assalamualaikum


berbahagialah siapa yang dah masuk duit. berbahagialahhhhh! ingat banyak sangat ke duit tu, tak kira lah loan ke biasiswa ke, dapat duit tu jangan nak kelabu mata, ingat sikit duit tu untuk satu semester, bukan satu hari. tu diaaaaa! masuk je duit penuh beratur kat mesin atm, parking kosong sume dah keluar berjoli, kete sewa pun dah tak de yang available, pasaraya sume dah kurang stok barang. ini lah student, dapat duit belanja tak hingat dunia. dunia. dunia.




sape pun kau, dapat duit ptptn ke, duit jpa ke, duit mara ke, hujung sem mesti papa kedana jugekkk. kihkihkih.



No comments:

Post a Comment