Loyal Followers

Saturday, February 25, 2012

| cherry berry


assalamualaikum.


horeyyyyy! cuti semester dah habis dan sekarang aku dah jadi kakak senior sem 6. dah lama rupanya aku dah mengabdikan diri dalam hutan ceruk ni, dah nak dekat 3 tahun. tapi tu bukan cerita aku yang sebenarnya. hari tu plan awal aku nak balik kampus sabtu malam iaitu 18 Februari 2012 dah beli tiket bas pun. tapi cirit birit memang tak berbau, petang sabtu tu aku memang sakit perut betol, memang tak tipu. aku telan ubat cirit birit tak jalan, aku telan pil cikit-tek-on pun tak jalan, aku minum teh kelat pun tak jalan. bayang la weh dari petang sampai la ke pukul 10 malam tu dekat 15 kali aku masuk toilet. tak masuk perut memulas lagi, duduk pun sakit, tido pun sakit, berdiri lagi la sakit. minum air pun keluar balik. cuba fikir mcmn la aku nak naik bas malam tu? x kan aku nak pakai pampers? terpaksa la aku layangkan RM40 duit tiket bas aku tu. dan-dan nak cirit-birit tak tengok time langsung. kena la beli tiket baru. wuwuwu.


sungguh penat cirit-birit nie wehhh. habis air dalam badan aku ni keluar. aku tak tahu la aku makan ape sampai macam ni. esoknya pegi hospital doktor bagi cuti sakit sehari, puiii mana cukup! dah la semalaman aku duk tido dalam toilet bagi cuti sehari je. damnnnnn! damnnnnn! damnnnnnnnnnnnnnnn!





No comments:

Post a Comment