Loyal Followers

Tuesday, November 29, 2011

| jeans

assalamualaikum


apa relevannya universiti tak membenarkan student pakai jeans ke kuliah
kalau untuk nampak smart dan berkaliber
itu bukan satu sebab yang kukuh dan relevan
sebab kalau pakai smart dan nampak berkaliber
tapi hakikatnya hampeh pun tak guna jugak
bro-bro dan kakak-kakak


bagi aku keselesaan ketika belajar tu yang penting
bila kita selesa dengan apa yang kita pakai
secara tak langsung kita akan tumpu perhatian
plus dgn suasana belajar yg kondusif
itu lagi bagus


kalau pun pak guard asyik kejar student pakai jeans & t-shirt
plus pakai selipar pegi kelas
then bagi saman lps bayar saman diorg buat balik
itu tak berkesan lah wehhh
menghabiskan duit student ade lah
lepas tu bila dah byk duit saman 
buat la kolam air pancut
yang bukak time konvo je
puiiii!
aku pun tak tahu aku cakap ape
point yg sebenarnya 
aku ni peminat jeans dan selipar
ok byeeee!





^___^

No comments:

Post a Comment