Loyal Followers

Tuesday, November 29, 2011

| law school

assalamualaikum



black & white

reading

talking

stress


are the best words to describe people in


sincerely from the bottom of my heart


I HATE LAW SCHOOL!



| jeans

assalamualaikum


apa relevannya universiti tak membenarkan student pakai jeans ke kuliah
kalau untuk nampak smart dan berkaliber
itu bukan satu sebab yang kukuh dan relevan
sebab kalau pakai smart dan nampak berkaliber
tapi hakikatnya hampeh pun tak guna jugak
bro-bro dan kakak-kakak


bagi aku keselesaan ketika belajar tu yang penting
bila kita selesa dengan apa yang kita pakai
secara tak langsung kita akan tumpu perhatian
plus dgn suasana belajar yg kondusif
itu lagi bagus


kalau pun pak guard asyik kejar student pakai jeans & t-shirt
plus pakai selipar pegi kelas
then bagi saman lps bayar saman diorg buat balik
itu tak berkesan lah wehhh
menghabiskan duit student ade lah
lepas tu bila dah byk duit saman 
buat la kolam air pancut
yang bukak time konvo je
puiiii!
aku pun tak tahu aku cakap ape
point yg sebenarnya 
aku ni peminat jeans dan selipar
ok byeeee!





^___^

Monday, November 28, 2011

| langkawi yawww!

assalamualaikum


hehehehehe
ni update utk cerita lama
cerita vacation sebelum balik cuti mid-sem lagi
tapi baru nak upload gambar
lambat pun ok kan? 

*__*

aku tak naik banana boat sbb dah pernah kena humban tengah laut
takut woooooo!

girlfriendsssss! 

cantek kan?

Cenang Beach   :)


classic gitewww :p

night walk

terima kasih kpd dslr boy!

phewwww tu wira sewa je

sepanjang pantai cenang

meet my girlfriendssss

1 st destination island hopping
tasik dayang bunting

penat woooiii nak sampai tasik kena panjat tangga tinggi plak tu
ok beg aku kena ragut ngan monyet tak guna!

nana & tq

last destination
pantai beras basah

see you for next vacation!
byeeeeee!


walaupun ni adalah vacation yg paling bajet yg penah aku join
walaupun 1 bilik boleh sumbat tido sampai 8 orang
walaupun ni sbnrnya unplanned vacation
tapi ni lah yg paling besttttt! 



boy | alfie | nana | dila | mira | dayah | momoe | tq | kak farah | mas



readers, thanks for reading!




^_____^

Sunday, November 27, 2011

| mr.boyfriend

assalamualaikum


 hey mr. boyfriend
you must remember that you owe me 3 presents


teddy bear



a bouquet of red roses



perfume



and also thank you very much for


BABY PURPLE




^____^


1433 Hijrah

assalamualaikum


dah nak dekat sebulan tak update
byk doe benda jadi sepanjang aku tak update ni
dengan cutinya dengan raya hajinya dengan banyak kerjanya
dengan gambar vacationnye yang tak pernah aku upload kt mana-mana


apa pun itu semua tak penting
yang paling penting hari ni kita semua umat Islam dah masuk tahun baru
hari pertama dalam tahun 1433 Hijrah
semoga perkara baik yang kita lakukan sepanjang tahun lepas akan diterima Allah
dan perkara buruk yang pernah terjadi akan diampunkan oleh Nya


Salam Maal Hijrah



^___^