Loyal Followers

Saturday, September 24, 2011

damn hotlink pelan baharu!

assalamualaikum!



bagi salam pun da geram sebab aku memang geram betol
semalam aku godek2 la hp maxis aku tu, saje jela gatai tangan
aku tekan la *100# tu, tengok2 ada hotlink pelan baharu
tak tau camne aku boleh tersalah tekan then shift kpd hotlink pelan baharu tu
wtf betol la! mmng la free benda tu tapi bila dah tukar pelan baharu tu
tapi lepas ni mmng dah tak boleh tukar ke pelan lain
bodoh la hotlink nie! 
ke aku yang bodoh sebab gatai tangan nak tekan?
memang aku dah tak boleh nak berpatah balik
membujur lalu melintang patah la jawabnya




ok korang abaikan dulu active10 tu eh

TENGOK !!!

maxis ngn maxis pun 10 sen/sms
kalau Hotlink Youth Club tu
dah boleh 10 msg dah kan??
call pun mahal jugak


so,
moral of the story
pastikan korang tau ape yang korang nak buat bila tekan *100# tu
jangan jadi bangang macam aku nak tukar2 pelan
rugi je laaa, nak terminate no ni pun sayang sbb dah lama guna
bodoh la hotlink ni! 
bodoh! 
pentingkan diri sendiri!
damn hotlink! damn! ! ! !





grrrrrrrrrrr!!!

2 comments: