Loyal Followers

Wednesday, July 27, 2011

Khairul Fahmi & Elia, retak menanti belah

assalamualaikum wbt.


post ni bukan bertujuan untuk mengumpat tetapi hanya untuk menyampaikan berita
hari tu aku dengar-dengar cerita yang Khairul Fahmi (apek) ada skandal baru
siapa skandal dia tu xde la pulak aku tahu, tapi tu lah yang aku dengar
hari tu masa nak tunang pun apek xnak sebenarnya tapi family tunangnya yang beriya


aku xde la amik tahu sangat kisah cinta berbulu si elia dgn apek ni
bila dengar-dengar cerita tu pun tak tahu kesahihannya
tapi bila terbaca status si elia tu kat facebook, ternyata ada retaknya




semoga Allah S.W.T. menunjukkan jalan yang terbaik buat mereka
aminnnnn.


^_____^


8 comments:

  1. hahaha. xde la, I saje je tulis. ;)

    ReplyDelete
  2. bkn artis tapi selebriti sukan :D

    ReplyDelete
  3. tp si elia ni pun suke sgt cite mcm2 kat blog die.apex xde la heboh mne pun. haih.

    ReplyDelete
  4. tu ah, xpernah sekali pun baca smpai habis blog dia, geli kotttt :)

    ReplyDelete