Loyal Followers

Thursday, May 05, 2011

aku stress!


buat kesekian kalinya aku update blog aku utk bulan Mei yg mulia ni
bukan aku malas wehhh, tp aku byk urusan dunia nk kena buat, urusan alam maya ni aku x sempat nak ambik tahu, bkn sbb kering idea, idea tu byk tp kadang-kadang sbb xde masa nk menulis panjang-panjang, nak aje aku paste assignment aku kt dlm blog ni, wat entry..hahahaha..

aku tgh stress sbb universiti lain sume dah start exam dah lama dah tp aku tgh study week lg, org lain dah sibuk2 berjimba kt rumah aku pulak baru sebok-sebok bwk nota nak pegi amek final exam. org lain dah nk final paper, aku bru nk start first paper, mmng cis! cis! cis! sgt lah!

aku stress sbb byk gilossss ohhh buku nk kena baca, dah la semua masukkkk, naik juling mata aku baca buku yg font besar semut merah, kaler buku ala-ala kertas peta harta karun, tebal buku ala-ala karpet pakisan! aiseyman tension sungguh aku, klu baca terus faham x pe jugak, ni baca line sama sepuloh kali pun x phm-phm, baca Public International Law lg aku mereng, kenapa la dunia zaman dulu smpai skrg suka buat byk perjanjian itu ini, lepas tu gaduh-gaduh dgn negara lain masuk kes kat International Court of Justice (ICJ) lps tu kes-kes diorang skrg ni aku kena baca pastu kena hafal, bala apakah ini!!! menyesal dulu aku tido dalam kelas =,="

aku stress la baca kes criminal, geli gilossss ohh study 'rape'. td kt library aku p study tajuk 'rape'. geli dan keji la baca kes-kes rape ni, aku jd emo sbb ada yg perogol tp terlepas dr tuduhan merogol, aku rasa mcm nk p ckp je kt pakcik judge tu, x de rasa kemanusiaan ke? klu pompuan tu menggedik, pakai seksi2, contribute to the offence x pe la jgk, haihhhh! x cukup dengan pompuan ade pulak 'buggery with an animal' - ni kalau korang x tau p google translate x pun google search sbb aku nk tulis pun x sampai hati sbb bkn stakat ngan haiwan, ngan mayat pun ada, keji hina laknah sunggoh manusia-manusia yg buat perkara terkutok seperti itu! stupid punya orang!

yg paling aku stress ialah kenapa mak aku cantik tp aku x cantik mcm mak aku? kenapa? kenapa? kenapakahhhhhh? mana peginya genetik-genetik cantik dan kurus kepunyaan mak aku tu? kenapa tak terlekat kat aku? kenapa muka mak aku licin xde jerawat tp muka aku ada jerawat, kenapaaaaaa? aku rasa mak aku mmng awet muda sbb Loyar Lawa ckp mak aku mcm kakak aku, sobs..sobs..sobs..
tp ape-ape pun aku tetap bangga ada mak yg baik hati mcm mak aku, korang pun mesti bangga dengan mak korang kan? to show your proud-ness and support to mother's day campaign, please make your mum's picture as your profile picture on facebook as what i've done! :)


♥ you ma!
You're the best mum in the world! :)

 Nik Imana   

2 comments:

  1. Salam. moshi2..jalan2 singgah sini kejap..nice blog :)
    Sudi2 la baca my new entri @ frommetoyou ni ye..arigatou..(^____^)

    ReplyDelete