Loyal Followers

Thursday, February 17, 2011

serabut mental!


aku tau semua org tengah busy, aku busy kau pun busy
biasalah hidup kalau tak busy mesti lah bosan kottt
aku punye current event skrg nie annual law dinner
hari jumaat nie aku ade dinner, byr RM60 satu kepala
tu pun kalau kau ada kepala lah!


kalau aku jadi bendahari, mesti korang boleh fikir
mcmn aku nk collect duit dr 360 orang student
ada yg xnak pegi, ada yg nak fikir dulu ntah brapa lama nk fikir
ada yg bayar tp xtulis nama, ada yg tulis nama tp ntah bila nk byr
terima kasih jugak la pd yg bayar tp x nak pegi
x lupa juga pd yg dah byr tp tetibe cancel & nk mintak duit balik
anggaplah tu derma & amal jariah kau buat utk tahun ni


skrg semua org pun stress sbb benda dah jadi makin detail
muka aku stress muka kau pun stress
nak dinner tp eye bag bawah mata xnak besar mcm bag polo
jerawat xnak pulak tumbuh mcm cendawan tumbuh lps hujan
muka xnak pulak penat mcm ayam kena cirit birit
hari2 xnak pulak balik tgh2 malam buta smpai tido pun tergendala
makan tak makan dah x kesah tapi aku x kurus2 jugak
entah lah itu aku fikir itu kau settle ini aku call itu kau tanya ini
semua dah jadi serabut mental
kalau yg perempuan muka mcm baru mati laki
kalau yg lelaki muka mcm kena tinggal ngan bini


ok aku bukan merungut tapi aku nk bg gambaran mcmn kitorg skrg
mmng semua sibuk tapi ini sibuk yg seronok
aku confirm lepas nie mesti aku akan rindu nak meeting smpai tgh2 mlm
rindu nk nyanyi2 sambil buat deco kt bilik aktiviti
rindu nak sibukkan diri ke hulu ke hilir heret kertas mintak duit
sbb aku percaya setiap kesulitan yg ada pasti akan ada kemanisan di akhirnya


terima kasih yg tidak terhingga kpd :

Izzati Maria Othman
Hazril Azam Abdul Hamid
Rosdy Rahman
Atiqah Abu Hassan 
Noramira Abd. Hamid
Daniel Ong Kim Hong
Nurul Najmi Adila Md. Nasir & the gang
Irza Zulaikha Rohanuddin & the gang
Aizadtul Amernurhawa Ab. Majid & the gang
Humaira Yahya & the gang
Nur Amirah Md Ali & the gang
Amirah Hamizah Abd. Halim & the gang
T. Fatin Nai'mah T. Zulkarnain & the gang
Wan Nur Fariha Najwa & the gang
Rima & the gang
Allen Cheng Peng Han & the gang
Teoh Yin Neng & the gang


sesungguhnya Nik Nur Imana Nik Li sgt merasa bangga kerana telah menjadi sebahagian daripada tenaga kerja dinner ini yg mana kita telah harungi segala cabaran dan kesulitan bersama-sama
tinggal sehari lagi utk event kita nanti
semoga kita dapat tersenyum lebar melihat hasil yg kita usahakan selama ini
aku bangga ngan batchmates aku semua
aku bukan nak touching2 tp tetiba rasa mcm nak update entry membanggakan mcm nie
sape2 yg baca nie patut rasa nak nangis..hahaha
ade rasa nak join kitorang jgk x? ada bran?
hahaha..yg mana kalau ada yg gaduh ngan bf ke gf sbb asyik busy ngan dinner ni
lepas nie boleh la pujuk2 sikit yer..:D


p/s: segala puji-pujian ke atas junjungan Nabi Muhammad S.A.W. 
& salam maulidur rasul kepada semua umat Islam 

‎- صَـلَّى اللهُ عَـلَى مُحَمَّد صَـلَّى اللهُ عَـلَيْهِ وَسَـلَّمْ -


 Nik Imana 

6 comments:

  1. nnt jgn lupa upload pic bnyk2 tau... :)

    ReplyDelete
  2. wahh nana nak tumpang terharu, walaupun saya kuli je hihi

    ReplyDelete
  3. alahai kak bel, kita semua sama-sama bekerja..semoga esok berjalan lancar :)

    ReplyDelete
  4. tahniah la korang...super senior korang nampak enjoy gile malam tu.hehe..suka tango tu.

    ReplyDelete
  5. hahaha..tenkiu2, kami dah cuba sedaya upaya utk beri yg terbaik, tapi pihak hotel yg kucar kacirkan event kami..harap maaf kalau ada kekhilafan dr pihak kami :)

    ReplyDelete