Loyal Followers

Wednesday, January 05, 2011

trend terbaru kat facebook!



hoi! hoi! hoi!
korang x pelik ke bila tengok status2 org kt fb tu ada nombor2 kt depan?
hahaha..aku mula2 pun pening gak tngok nombor kod ape ntah yg diorg main kt fb tuhh
geram pun ada sbb news feed aku penuh ngan status nombor2 ekor haram kejadah tuhh
bila kawan aku explain baru la aku tau camne nk main benda haram nehhh

mula2 korang kena post ayat kt bawah nie sbg status korang!


 bila ada orang sent nombor rahsia diorg kt inbox
 korang buat la status pasal nombor tu mengikut citarasa korang sendiri
macam nehhhh!



best woooo main benda nehhh, meriah home aku ngan nombor2 haram jadah tu
korang boleh baca mcm2 pasal org tanpa korang tahu sapa tuan punya nombor tuhh
aku punye nombor 1001 ~ hahaha kantoi!
sape2 nk tikam nombor ekor boleh ambik nombor bertuah aku nehhh ~ gagaga
macam2 komen yg aku dapat dr facebookers, mostly kwn2 yg aku kenal
 dan antara komen2 yg menjatuhkan market aku ialah :


ok! ini komen membina :)


ni komen mintak pelempang! gagaga :D


ada jugak terjadi bila orang tu 'like' | 'komen' status yg ada nombor dia 
sah2 la kantoi wehhh, org mesti tau tu nombor kau! gagagaga :p

ini contoh terbaik aku bagi nk suruh korang paham :)
ape yg bagusnya main game nie, korang dpt tahu ape yg org lain fikir psl korang
come on beb! friends are our mirror!
baru la korang tahu selama nie korang nie baik ke? jahat ke?
tp aku konpem x de org nk kutuk2 lah, sume hensem! sume gojesss! hahaha..

korang paham x ape yg aku cuba explain nehhh?
ape lg, try la main benda nie, fun wehhh wa cakap lu
klu x best, x de la aku nk hadap facebook nie smpai lewat2 mlm
korang mst x menang tangan nk post status psl nombor2 tu nnt
lepas satu2 nombor masuk kt inbox korang

ok aku dah bosan main nombor! no more number please!
kalau kau tak cuba, kau lah org yg paling ketinggalan zaman dlm facebook!
 
ok babai!


-Nik Imana-

10 comments:

  1. tak jumpe lak kat homepage i orang letak no.. sob3x..

    Perempuan Baju Ketat

    ReplyDelete
  2. gagagaga..u start main dulu la, nnt ade la org follow :)

    ReplyDelete
  3. btoi2.aku marah jaa depa ni.."oi ampa wat menatang pa ni??"

    padahai depa x ajak aku..huuuuuu


    ahahah

    ReplyDelete
  4. awat ang x join depa skali? klu aku dah buat muka x malu bg nombor aku kt depa :p

    ReplyDelete
  5. 7 : kau sengal la beb! hahaha..;p

    ReplyDelete
  6. bila masa pulak ko sent nombor kt inbox aku hah???

    ReplyDelete
  7. hehehe..aku lah penjaga facebook! :)

    ReplyDelete