Loyal Followers

Saturday, January 22, 2011

jangan terharu ngan aku! :D


ohhh hai babe!!!
sorry aku dah lama x update blog, byk hal dunia aku nk kena buat
skrg batchmates aku tgh busy dgn annual law dinner next month, we are the organizer
byk kerja tp kami buat sama2, at last nnt kami akan dpt hasil yg sgt manis mcm gula-gula

          

anyway, hari ni birthday 'boyfriend' gila aku, dlm bahasa melayunya 'kawan lelaki'
*Iqbal Rahimi sila jangan salah fahaman & berprasangka buruk*


nama jantan dia 'Hazril Azam'
 nama kacuk dia 'Boy'
nama pompuan dia 'Senah'
boleh panggil dia macam2 sbb dia spesies homosapien 2 Alam
namun begitu dia ada skandal dengan Iqtiyani Bashir :)


boy, walaupun ko slalu kutuk aku x cantik tp aku tau sbnrnya aku cantik
boy, walaupun ko selalu buat ulasan blog aku kat court tenis tp aku redha
boy, walaupun ko tawarkan aku watak nenek kebayan tp aku redha
boy, walaupun ko dpt dean list tp aku redha sbb aku dpt anugerah diraja
boy, walaupun ko dulu bapak hayam tp aku percaya skrg ko dah jadi ayam dara
boy, walaupun dulu rambut ko mcm Dr. Rozmey tp skrg rambut ko dah mcm Aaron Aziz
boy, walaupun aku dah lama x update blog tp hari ni aku update sbb birthday ko
boy, walaupun aku x nampak tp aku syak ko terharu dgn sajak aku ni
*kalau x terharu mlm nie aku blasah kaw2!*


boy, walaupun aku bukanlah bff ko tp aku tetap nk nyanyi

Happy Birthday To You
Happy Birthday To You
Happy Birthday To Hazril Azam
Happy Birthday To You

boy, aku harap nyanyian aku tu cukup la untuk gantikan kek secret recipe 
sempena birthday ko hari ni..muahahahahahahah!!!!!!!
semoga Allah memanjangkan usia ko, murahkan rezeki sempena umur 21 tahun
 kurniakan kejayaan di dunia dan kesejahteraan di akhirat 
semoga dinner kita nanti berjaya dan berjalan dengan lancar :)


p/s: happy belated birthday kpd Iqbal Rahimi, hadiah lain kali lah yer skrg poket bocor 
kalau terharu, lepas baca boleh terus dial no tel sy..:)

 Nik Imana 

11 comments:

  1. boy, walaupun ko kutuk suara aku xsedap, aku redha boy,

    ReplyDelete
  2. huih.., lama btol nana xhapdate... rindoo... hehehee....

    ReplyDelete
  3. k.bel : boy mmng gila! selalu kutuk org! hahaha..padan muka dia dah kena kopi pekat + telor+ downy td..:p

    ReplyDelete
  4. eda: hehehe..yeke? byk keje sikit la eda skrg nie, x sempat nk berblogwalking..rindoooo eda jgk :)

    ReplyDelete
  5. happy birthay to birthday boy:)
    may God blessed him in the best conditions:)

    ReplyDelete
  6. biasa la tuhhh, homosapien kan manusia..:)

    ReplyDelete
  7. lama nye imana ni tak update blog..sweet giler entry kali ni..haha..untung boy tu dpt kwn sweet mcm awk..hehe.. hye awk.,jgn lupa jenguk2 blog saya taw..kalau boleh,follow taw..hehehe..ingat!! kena follow gak..ehehe..gurau je..

    http://aliefcmoi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. hye..sorry recently busy sikit, byk hal dunia yg nk kena buat..nnt la klu ade masa i update eh..thanks :)

    ReplyDelete
  9. orite..semoga awk dpt mengurus masa dgn betol imana...

    do follow my blog--> http://aliefcmoi.blogspot.com/

    ReplyDelete