Loyal Followers

Wednesday, December 01, 2010

pontianak kencing malam mengilai lagi!


we are now in December!
what a long month i have to go before the final exam comes to the end
everyday i eat with notes, i sleep with books, i wake up with knowledges
ececehhhh..i bajet penuh ilmu di dada pdhal hampehhhh!!!


nie i sakit gila bila orang lain duk sibuk2 study consti
tetibe ade pulak kumpulan pontianak harum kencing malam nie duk mngilai kt groundfloor blok i, dah la mengilai bukannya sedap, suara sumbing mcm kambing
sakit hati oiiiiii!!!
orang nak study nak menghafal esok nak exam
suka hati pulak duk mengilai ala2 suara dia tu macm Jaclyn Victor gitewww
yewww..sangat menyampah ok!!!
kalau dah nk kencing sgt tu x payah la nk mengilai
cepat2 la g kencing kt toilet
xperlu la nk mengilai kuat2 sampai nak terkencing kt tangga tuhhh!!!


haaaa..yg ni pulak poster sambungan cerita Pontianak Harum Sundal Malam
i rasa pengarah baru Shuhaimi Babas tu nak pecah rekod 40 juta mcm cerita 2 Alam yg DR. Rozmey yang pecah panggung tu, u guys x pegi tengok ke??? hahaha..
i rase cerita Pontianak Harum Seluar Dalam nie bukan setakat pecah panggung, org pregnant pun boleh gelak sampai pecah air ketuban! hahaha..


dah x larat dah nk mengarut
hehehe..esok pagi i exam constitutional law
babai..=)


-Nik Imana-

2 comments: