Loyal Followers

Friday, December 24, 2010

oh baby kenapa x pakai pampers?


mlm td disebabkan malas nk masak, kitorg 1 family kuar p mkn roti nan ayam tandoori special 
alah aku tau la aku kuat makan tp jarang2 je kot kuar mkn ngan family camni haaa...
kitorg duk 1 meja bulat & kt depan kitorg tu ade lg 1 family dgn baby boy diorg
tu family kwn abah aku, baby diorg kiut kotttttt bulu mata lentik, bulu kening lebat, 
rasa mcm nk pinjam buat bulu mata palsu oiiiiiii...


ok nak dijadikan cerita aku pun duk perhatilah gelagat suami isteri kt depan aku nie
diorg duk rancak main ngan baby diorg tu maklumlah baru dpt anak sorang
sedang si bapaknye melambung2 baby dia tu tetiba
aku nmpak ada air kuning kuar dr suar baby tu jatuh atas muka dia
kahkahkah!!! anak dia kencing atas muka dia!!!
lucu nk mampos aku rasa mcm nk gelak guling2 kot
aku x tahu lah air kencing anak dia tuh masuk mulut ke x
sbbnye masa anak dia kencing tu dia tgh duk gelak
ntah2 masuk je mulut terus telan..ermmm..masinnnn...
hahahaha..adoyai aku geli usus betol la tngok, nk terputus urat kentut aku gelak


malu kot bapak dia, siap marah2 anak dia lg knpa x pakai pampers, knpa kencing kt muka
alahai marah budak kecik umur stahun tu mana la dia tahu apa2
xnak pulak gaduh ngan bini dia tu sbb x pakaikan anak dia pampers
bini dia pun duk gelak guling2 jgk
last2 x jadi mkn kt restoran tu, bungkus mkn kt umah je
adoyai...lawak gilosssss...pandai baby tu nk kenakan bapak dia
masa org tgh ramai pulak tuhhh..malu seyh kena kencing ngan anak nie..hahaha..


aku masa kecik2 dulu pun pernah wat hal mcm tu gak jgk 
tp x de la smpai kencing atas muka abah aku plak tp baik sikit la dr tu la kan
dulu aku jenis suka ikut mana abah aku g, abah aku pun suka je bawak aku mana2 dia nk g
maklumlah anak sulung katakan, racun pun aku lah, madu pun aku lah
satu mlm tu abah aku nk g wat keje kt opis
dia bawak aku g sama, masa tu dia ngan kwn dia 2 org
mama aku plak x pakaikan pampers masa tu kan
ape lg aku pun kencing la kt atas karpet ofis tu
hehehe..mlm tu abah aku ngan kwn dia balik kul 2 pg sbb diorg kena cuci karpet & mop lantai tempat aku kencing tuhh..hehehe..masa tu aku bru umur 2 thn, x reti nk kencing kt toilet lg kotttt
jahat kan aku? cerita nie pun aku tau sbb kwn abah aku yg cerita
bila dah besar2 nie malu la pulak bila org cerita pasal kita kecik2 dulu

jeng jeng jeng nie lah abah aku yg dulu pernah mlm2 buta basuh karpet, mop lantai segala sbb anak dia kencing kt ofis..hehehe..yg baju hitam tu adik bongsu aku, caca..:)


p/s: sebelum keluar tu pakaikan la dulu pampers kt anak tu, jgn expect anak korang tu x nak kencing sbb hari tu minum susu sikit je, tu baru kencing klu cirit, lg parah.

babai!


-Nik Imana-

No comments:

Post a Comment