Loyal Followers

Tuesday, December 28, 2010

Football Update! (Khairul Fahmi | Laser)


whassup yawww!
dah lama x update byk keje sikit maklum lah busy woman on holidayyyy! 
nie nk update pasal boleh cket yg baru2 nie Malaysia lawan Indonesia tuhh
tahniah utk skuad Harimau Muda yg kacak2 lagi bergaya ~
mula2 sekali nk puji keeper negeri aku, Khairul Fahmi Che Mat
atau nama glamournye kt Kelantan, Apek!!!


klu nama Khairul, kt umah msti panggil Kerol je
klu nama Iqbal, kt umah msti pnggil Keba je..kuikuikui
hensem kan? kan? kan? dah la hensem, hebat pulak tuhhh..
umur baru 21 tahun oiiii..tua setahun je dr aku! hahaha..
muka hensem je klu x pandai main, mak x hadap bola sepak nie nyahhh!!!
hahaha..skill apek nie lg hebat dari Sarbinee & Syed Adney tuhhh
walau ape pun aku yakin si mamat nie mesti dah ade awek baek punya
oleh sbb itu aku nk ucapkan tahniah pd Norsharul Idlan Talaha & pasangannya
yg dah menamatkan zaman bujangnya sehari sebelum perlawanan Malaysia ngan Indonesia 
sweet gilossss main bola dengan inai merah lg kt jari..
bangga aku klu dpt laki camtuh, rela kot kena tinggal klu sbb p lawan bola! hahaha..


ok habis pasal laki hensem, nie aku nk cakap pasal laser beam pulak nehhh
nie yg aku bangga sbb isu tu membuktikan rakyat Malaysia kaya dgn teknologi
x cukup dgn guna bomoh, santau, mercun, bom asap, nie guna laser beam pulak
bravo der bravooooooo!!! tp rakyat indon toksah duk kecoh lah
mengikut pakar optometris dr Hospital Pulau Pinang, aku lupa apa nama dia
dia ckp stakat laser beam murah yg dipancar dr jauh tu x leh nk rosakkan mata pun
apatah lagi nk mengganggu pengelihatan @ konsentrasi keeper
tu sume alat nak dijadikan isu je, penyokong Malaysia wat hal, diorg ambik wat isu
dah la td aku baca kt berita duk wat rusuhan pulak kt Stadium Jakarta tuh
sampai rosak infrastruktur dlm stadium tuh, dah la padang mcm kudis buta
jahatnya mulut aku! tp mmng betul pun!


tp kesian dowh kt rakyat Malaysia kt Indonesia tuhhh
ade kawan2 aku yg duk blaja kt Indonesia tu marah gilosss kotttt bila penyokong Malaysia wat hal camtuh masa kt Bukit Jalil hari tu
diorg rakyat Malaysia yg duk kt Indon tu yg kena bahana nye
kita doakanlah moga2 skuad Harimau Muda Malaysia akan berjaya pulang
dgn kejayaan berbekalkan 3 gol yg bergaya 29 hb nnt! oyeahhhhh!!!

SKUAD HARIMAU MUDA
"PERGI BERGAYA, BALIK BERJAYA"


p/s: jom p beli kuaci, french fries, nugget tempura, twisties, pepsi twist, keropok ikan siap2 utk tengok bola malam esok!


~Nik Imana~

12 comments:

  1. itu la pasi cian dorang yg dok study sana...

    eleh indon nieh lagi lah kan dulu sebelum2 nie dok maen laser... kena batang sndiri taw lak nak marah...

    suka sngt x puas hti ngn msia. dh la bnyk numpang kat msia

    ReplyDelete
  2. tak tahu lak pasal pemain bola malaysia ni. hehe

    ReplyDelete
  3. nmhafiz: hehehe..dah lama follow belog dia..thanks ya :)

    ReplyDelete
  4. hahaha..betul tu dayah, ape la yg x puas hati sgt, diorg yg start dulu alih2 kena kt btg hidung sendiri duk complain pulak..kencing manis betoiii laaa..;p

    ReplyDelete
  5. cik EPAL: nie dah kena start godam citer2 pemain bola sepak Malaysia laa :)

    ReplyDelete
  6. saye sukeeee MUSLIM,24!!!
    jerseyyy 24..hahahaha..
    *cmne nk besarkannn gambar??

    ReplyDelete
  7. Hidup Ashaari jersey 26!!!!:)
    x tau la wehhh..zoom x bleh ke? hehehe..

    ReplyDelete
  8. JANGAN BERMASAM MUKA SELALU...hehe

    thanks for following my blog page!

    ReplyDelete
  9. malaysia mang power lah!

    hahak

    ReplyDelete
  10. Sandra Azwan: hahaha..i suka mkn jeruk mangga, tu pasai la muka masam ;p

    most welcome dear, keep in touch! :)

    ReplyDelete
  11. nub: ade gaya Man United main x? hahaha..;p

    ReplyDelete