Loyal Followers

Saturday, December 04, 2010

account serangga perosak!

pg tadi i ade exam paper Business Accounting
i rase teruk gila sbb byk x sempat nak kira
mmng la paper objektif je kan tapi 100 soalan kot
dalam masa 2 jam 30 minit mana sempat nak kira
i bawak kuar M16 terus tembak jawapan sampai kertas kuar asap
susah kot suma nak kena kira2 mane la i reti
dulu kat sekolah pun i amek biology bukan amek account
1 lg i x faham kenapa skrg ni i amek law tapi kena blaja accounting jgk
kenapaaaaaa???
nie semua saja nak menjahanamkan pointer sem nie





i harap2 ade la keajaiban berlaku masa tgh tanda paper account tu
harap2 la ape yg i main tanda tu kebanyakannya betul
tolong lahhhhhhhh!!!! :(


"sesungguhnya aku bukanlah tergolong dalam kalangan 
manusia-manusia yang dilahirkan untuk pandai account.."


~ babai ~

4 comments:

  1. kene blaja sebab utk memudahkan anda kire utg dlm company,,

    ReplyDelete
  2. hahaha..yg tu boleh suruh accountant jer..:)

    ReplyDelete
  3. akauntan xbley,,
    semalam die sakit perut,,
    kne cirit birit,, heheh

    ReplyDelete
  4. hehehe..makan sambal bilis basi ke? ;p

    ReplyDelete