Loyal Followers

Tuesday, November 30, 2010

♥ wedding theme ♥


mlm nie actually i ade final exam, 8.30 p.m. until 11.00 p.m.
teruk kan kena exam malam pulak..adoyaiii..
tp walaupun nk exam, sempat lg nk update blog nie..hehehe..
td masa i ngah blogwalking, ade la 1 entry blogger nie pasal gmbr2 dia kawen
dia punye theme colour utk wedding tu kaler gold..ok la nice! :)


ape yg i perasan skrg nie kebanyakan wedding sume dah ade theme
kalau nk g wedding pun kena ikut warna tema diorg
agak leceh tapi sebenarnya bila dah kumpul ramai2 jadi cantik
kalau Maya Karin & Steven kawen tema hitam putih
kalau anak Allahyarham SM Nasimudin kawen tema fairytale
i pulak tertarik nak wat tema dalam hutan ala2 'rainforest' gitewww
hahaha..ini bukan utk masa skrg, tp utk masa depan..:)


i ade usha photo kt fb friend of mine
kalau x silap tu photo masa wedding akak dia 
i tertarik sbb tema dia ala2 forest wedding & wedding planner tu mak dia sendiri
kat bawah ade photo2 yg sempat i curikkk..hehehe..
sorry Izwan Nazmi, i curikkk hasil kerja u utk blog i, saje nk promote..:)

 
 
 
 
 
sila ignore budak 2 org dalam gambar nie..hehehe..

sweet kan kawen dalam hutan..hehehe..
actually ade byk lg gambar tp malas nk upload
ade gambar kek ade daun2 sume, tempat tetamu makan pun cantik
whoaaaaa!!! cantik! cantik! cantik!

buat masa nie, wedding ala2 forest nie la yg i paling suka
lgpun i rase sebelah rumah nenek i kt kg ade kebun getah, sesuai la tuhh..hahaha..
so peeps, what say you??? 
give your opinion..=)

p/s: kalau u guys perasan i dah sopan sikit skrg sbb dah x bahasakan diri sebagai 'aku'..hehehe..baik kan? ♥ kan? ♥ kan? 

lovessss,
Nik Imana

8 comments:

  1. kalo nnt mummy nk kawen lagik skali.. mummy nk buat theme elvis.. hehehe

    ReplyDelete
  2. aiyoyoyo..very the cool lah mummy! =)
    bersanding la lg skali..:)

    ReplyDelete
  3. ehh biase la Qib, x kan nk kawen 2-3 kali kottt..hehehe..

    ReplyDelete
  4. menarik2..nature theme gitu:)
    nak tema ape ye?hurmmm..kamu ni bt kit pk sal kawen la..haha

    ReplyDelete
  5. hahaha..x salah kan? perancangan masa depan tuuuuu..hehehe..:)

    ReplyDelete
  6. nak kawen dalam hutan kena la pakai outfit tarzan..songket2 nie tak bape masuk..haha

    ReplyDelete
  7. aiyooo..kena tempah ngan tarzan la klu camtuhhh..hehehe..:)

    ReplyDelete