Loyal Followers

Wednesday, November 24, 2010

.cuti aidiladha.

 hye readers!

bukan aku nak mencapap, tapi saja nak share
apayang aku buat selama aku cuti aidiladha a.k.a cuti banjir hari tu
kalau suka tengok la
kalau tak suka pun buat2 tengok la jugak


Nik Nurilham Batrisyia Bt Nik Li (caca)

lepas 2 hari aku balik dah kena pergi Majlis Graduasi Tadika adik bongsu aku
hebat kau! belajar x sampai setahun dah grad
kau mampu?
aku pun x mampu nak grad lg
dah bertahun naik turun panjat tangga sekolah
ke hulu ke hilir kejar lecturer 
pun tak mampu lagi nak grad ijazah
hebat kau budak zaman skrg
abes tadika pun grad, aku dulu abis je kelas last tadika
melompat gembira kuar kelas berlari naik kereta bapak
kasut pun x sempat pakai, sijil tadika aku pun cikgu kirim kt tukang kebun
hahaha..pening aku ingat zaman budak2 dulu..





12 November lepas birthday caca yg ke 6
so aku celebrate la secara sederhana
yang nie je adik aku yg bongsu yang tinggal
yang lain dah besar2 anak gajah dah sume..hahaha..
makanan + kek tu sume aku yg sponsor
baik x aku? baik x?
hahaha..meh2 semua jadi adik aku
aku sponsor birthday party! hahaha..


ni gambar raya haji, sikit je kotttt
xsempat nak ambik gambar, sibuk kt dapur x cukup kakitangan
satu je aku nak tanya, muka aku ngan adik bongsu aku nie copy paste ke?
dah bape org cakap muka sama
dah adik aku, mmng la sama
bukan adik kau! hahaha..


nak tido
babai!


-Nik Imana-

2 comments:

  1. haha.. ak pun grad gakk..dulu3.. kui3

    ReplyDelete
  2. kesiannya aku punye tadika x de grad2nie..:(

    ReplyDelete