Loyal Followers

Monday, November 29, 2010

blog berwajah baru

hihihi..setiap kali korang bukak blog aku mesti asyik kuar background lain2 kan?
hari ni blog aku berwajah baru lagi
padahal tiap2 kali bukak nk tukar wajah baru..hehehe..
xde la, lg pun dah bosan ngan background kaler hitam je
nak la jugak try letak kaler lain
tp aku rase cam ok gak la, ceria sket..hehehe..
batchmates aku yg lain sume duk sibuk study
esok ade exam STID, 2 hb nie ade exam consti
aku plak boleh duk membuang masa edit blog
hahaha..tapi aku rase wat blog nie pun sebahagian dr subjek STID jgk =)

credit to cik intan nurulfateha yg chantek!
♥♥♥
♥♥♥

  kakak comel kt atas nie dah manis bertudung skrg
thanks sis for the guide..

Ohh God!
i fallin love with this guy
rasa mcm nak terbang pergi Thailand!!!


arrghhhhhhhh!!!
nak g study dulu
babai! =)

-Nik Imana-

6 comments:

  1. heh.. lawa kot.. walopon hjau ni bukan ak minat sngattt

    ReplyDelete
  2. eleh..tau la ko minat pinkkkkkkk! hehehe..:)

    ReplyDelete
  3. cool beb. cuma tak tahu lah nape rolling dia slow sikit.

    ReplyDelete
  4. owh yeke? kne modified cket la nie..hahaha..thanks beb! :)

    ReplyDelete