Loyal Followers

Sunday, October 24, 2010

.selepas beraksi sila flush.

hye readers!

smlm aku kuar mkn kt satu kedai makan nie tp xleh bgtau apa nama kedainya takut kena saman..hahaha..tp jgn bimbang kedai tu makanan nya sgt best tp yg paling buat aku nak gelak bila kawan aku pegi toilet kedai tu, then dia cakap, 'nana baik kau g tengok apa dia tulis kat toilet tu, aku nak gelak guling2', mcm tu lah lebih kurang ayat kwn aku tu, then aku pun dengan megahnya pegi la toilet yang x berbayar tu, dr luar toilet tu nampak mcm rumah hantu tp bila aku masuk dalam terpampang la satu tulisan 


hahaha..peringatan sekali lagi, SILA TARIK FLUSH SELEPAS BERAKSI DAN KENCINGAN..harap maklum =)


-Pengguna Bijak-

2 comments: