Loyal Followers

Tuesday, October 26, 2010

.nescafe break entry update.

hye readers!


I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time

I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight it's only you and me, yeah


oyeah nota2 business law ku semua
org lain semua dah tido tinggal aku dgn kau je yg x tido lagi
aku mmng bahagia lah smpai tido pun katil kena bahagi dua, sebelah utk nota sebelah lagi utk tido. syabas utk aku sbb berjaya jadi mcm budak rajin study! tido dgn nota2, makan dgn nota2, nasib buang air je bukan ngan nota. mana x nya, kat atas meja tempat aku blaja tu la tempat aku tumpang tido kejap, tempat aku tumpang makan segala! bersempena dgn nescafe break, saja nk update status, kang jap lg nk smbung study balik. tp tolong la kesiankan aku, malam nie aku lapar gilaaaaaa oiiiii!!!!


korang nampak x gmbr ape kt atas meja aku tuh?
itu lah satunya2 makanan yg aku ada iaitu sos cili tp tu sos cili yg mmng aku beli sendiri bukan yang aku curi kt KFC! aku ade sos tp xde roti, aku ade sos tp xde ayam KFC, kwn aku ade peanut butter tp x de biskut atau roti. haih! tension btol la, klu kt rumah kan best, mlm2 buta tido lewat klu lapar bleh amek kete kuar p carik burger ke, mkn roti canai ke, x pun masak je ape2 kt dapur, mee sup ke, nasi goreng ke. aku jenguk kt bawah nmpak satu kete nie, amboi balak anta awek dia balik, dah kul 2.30 dah pun. untung la kau perempuan mesti dah kenyang td balak kau dah belanja makan kan? tp aku heran, kau x dak final exam ka? ish3..nescafe pun dah habis segelas, aku smbung blajaq dulu nooo...


-Nik Imana-

4 comments:

  1. hahah.. buang jer air atas meja tu.. kalau ko bz sngat ^^

    ReplyDelete
  2. same here la nik imana..
    rindu saat2 tido lebihhh!hahaha
    good luck darl!

    ReplyDelete
  3. hahaha..kak lin mane ade tido lebih, study je lebih..hihihi..miss u la kak lin!!!

    ReplyDelete