Loyal Followers

Saturday, October 23, 2010

.happy 20th birthday Afif!.

hye readers!
pg td aku bngun terus bukak facebook then nampak reminder birthday kawan aku, afif! Nasib baik ade facebook bleh jgk jd PA x rasmi aku, remind byk benda utk aku..terima kasih facebook! jasamu memang x akan aku balas! hihihi..


ini adalah entry khas untuk afif!


first time tngok nama 'afif' mesti korang rasa kawan aku nie lelaki tp hakikatnya dia seorang perempuan. dia lah kawan aku, dia lah classmate aku, dia lah roomate aku masa kat MRSM Kuala Krai dulu. aku pun dah ingt2 lupa berapa nombor bilik kitorg dulu tp yg pastinya kalau dia nak tido mesti nak suruh aku main2 tangan dia yang aku sampai sekarang x faham kenapa. tapi sekarang kitorang dah lama x jumpa. tapi aku rasa dia dah ada pakwe & hari nie dah cukup umur 20 tahun!


afif, selamat ulangtahun kelahiran ke dunia yg ke 20! 
aku duk jauh dop leh nk bg hadiah ke mung
semoga panjang umur & dimurahkan rezeki
aku doakan semoga mung berjaya dalam hidup
aku rase mcm mung ade gewe baru leni kang?
mung x mboh citer kt aku ke? hihihi..
dak pe ah, aku harap mase mung nikoh kekgi aku buleh jadi pengapit xpe doh..
walaupun kita jauh tp mu tetap saing aku..hihihi..
touching dop?


-Labuna-

8 comments:

  1. arghhhh! touching! :(
    thanks buna :)
    imy so much.

    excited bile dah cecah 20 tahun mcm korg ;p

    ReplyDelete
  2. afif adalah nama abg saya juga hehe

    ReplyDelete
  3. hihihi..aku tau ko touching tp jgn la nanges2..hahaha..btw, umur dah semakin meningkat, nk kawen ajak aku! =)

    ReplyDelete
  4. kak bel, nk kenal ngan abg awk lah! hahaha..

    ReplyDelete
  5. nana : jgn mgedik. hahha. sure akan saya ajak punya ;p

    ReplyDelete