Loyal Followers

Monday, October 04, 2010

.facebook manual && perancangan masa depan.

hye readers!
oleh kerana smlm aku tido kul 4 pg then bngun awal2 g kelas kul 8 pg
aku mcm lost sikit g kelas pg tu mcm nak x nak
kelas pukul 8, pukul 8.30 bru jalan terhegeh2 nak g kelas 
aku tau lewat tp tu lah, x risau langsung..chill ~
pakai baju kurung dah elok tp pakai selipar jepun
hahaha..masuk kelas lmbat pun wat muka cool je
sbb aku mmng xde perasaan nk g kelas pun
nie pun sbb malaikat berjaya hasut
kita nk g kelas nie kne ade desire jgk saudara saudari, bru semangat cket nk blaja...


dlm kelas tort dgn mata yg mengantuk amat
maka utk mngelakkan aku tertido
aku pun main la 1 permainan nie yg aku sure gila korang xpenah main
aku je yg suka main benda2 mcm nie


ini kita panggil 'FACEBOOK MANUAL'
kalau korang bosan, post je status kt kertas
then distribute kt classmate korang sruh diorg komen2
hahaha..benda nie jimat, korang x yah guna wifi ke broadband ke ape
nie sume free of charge!!!!
hebat x? hebat kan? kan? kan? hahaha...


ini pulak kita panggil PERANCANGAN MASA DEPAN
seperti yg sedia maklum, aku mmng x fhm ape2 kalau masuk kelas akaun
sbb aku rse aku dilahirkan bkn utk blaja akaun dan semua nombor2 nie
tolong lahhhh!!! x reti la wehhh, wlupun aku x ckp pun dlm kelas tu
aku x paham jgk, jadinya baiklah aku duk borak2 smbil makan kacang
dan terhasil la nukilan ikhlas dari mira miza seperti di atas


harap maaf itu bukanlah pelan rumah atau bangunan biasa
itulah rumah idaman mira mase depan
bila dah ade laki ade anak semua
hahaha..aku rse kawan2 aku nie sume sengal!!!


&& tolong jgn gelak!!!
nie hasil nukilan rumah impian Iqtiyani Bashir!!!
hebatkan??? hahaha..siap ngan lembu kambing sume
keluarga bahagia dowh yanie, siap anak2 bleh main lompat2 getah
bleh main2 batu seremban kt halaman rumah..hahaha..
best whooo rumah yanie ade swimming pool tmpt itik berenang2
rumah kau ade ke? hahaha...



aku punye rumah x siap lagi, xde orang nk tolong designkan
al-maklumlah aku xde la kreatif mane
aku ingt nk beli kereta mcm estima tu
tido pun dlm 2, keje pun dlm 2, mkn pun dlm tu
mandi sume tu singgah masjid terdekat
amacam? budget x aku? hahaha...
merepek2!!!


p/s: lecturer business accounting, maafkan kami yerrr, kami bukan malas belajar tp kami malas nk show off yg kami nie sebenarnya pelajar yg rajin..nnt nk final kami belajar sungguh2 dengan kawan2 kami yang master akaun..doakan semoga kami lulus dengan cemerlang..=)


- esok kelas aku pukul 2 p.m.! yeay! - 


Nik Imana


4 comments:

  1. oo nana..mse k.bel present ni ye keje korg..hahaha..

    ReplyDelete
  2. hahaha..yelah kak bell, nk online guna handset x mampu, kita guna iphone 3310 je pun..hahaha..

    ReplyDelete
  3. hahaha..ape yg comel? rumah ek?

    ReplyDelete