Loyal Followers

Sunday, October 03, 2010

.bulan syawal x habis lg.

hye readers!
skrg bulan syawal lg kan? kan?
so x de la lambat sgt aku nk post gambar2 raya aku tahun nie
xde byk gambar ah, sume bapak aku dah sumbat masuk laptop dia
tp boleh la stakat korang nk tgk baju raya aku 
cewahhhhh...hahaha..gila perasan aku!!!!!!!!


ok nie gmbr adik bongsu aku, caca..
ramai org kata muka dia copy paste ngan aku, btoi ka?


tolong jgn gelak sbb aku tau adik & cousin aku lg cantik dr aku!!!
adik aku yg tudung putih tu form 4, cousin aku yg tudung hitam tu form 2
aku dah 20 thn, tp kenapa diorg sama tinggi ngan aku???
169 cm tu pendek lg ke wehhhhhh???


nie atuk aku, Raja Man Raja Abdullah
kacak x atuk aku? kacak kan? kan?
tngok la cucu dia sape..hahaha..
jgn lupa add facebook atuk aku eh
Facebook: Raja Man Raja Abdullah


inilah sebahagian sepupu sepapat aku yg kecik2
dengar citer aku yg paling dewasa
dah keje nnt hancusss la duit gaji aku time2 raya mcm nie


nie lah sebahagian sepupu sepapat sedara mara belah mama aku
nie x sampai suku pun yer, yg lain x tau dah g beraya kt mana
klu nk amek gmbr semua, pecah la lens agaknya..hahaha..


nie gambar raya ke 2..
xde gambar best nk upload
gambar2 kt umah nenek belah abah semua duk dlm laptop kt rmh
cukup la eh dulu, tahun dpn aku upload lg...
hahaha..utk kali ke 150 juta aku nk ucapkan


.SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.


babai (",)

4 comments:

  1. wei~mu comel laaa~adik mu comel jugak..kirim slm laa deh..hehehe..

    hok bongsu tu plg comel..hehehe

    ReplyDelete
  2. hahaha...time kasih la amer..
    mujur la aku x mkn pong..hahaha..

    ReplyDelete
  3. huhuhu..thanks amira zakiah..=)

    ReplyDelete