Loyal Followers

Sunday, October 10, 2010

.add drop session.

hye readers!

semalam adalah sesi course registration yg paling bangang di alam semesta
dr kul 8 pg smpai kul 1 ptg, 2 subjek je aku bleh add, dah la kul 2 tu aku ade kawad plak
mmng aku bengang la dengan sistem online yg mcm bangang nie, nk login pun x boleh2
lain kali senang wat course registration kt facebook jelah...


dalam masa aku nk tunggu login tu ade la 5 kali rsenya aku tukar status facebook
sume status kwn2 aku kt fb pun sume dah geram2, maki-hamun sume
kelakar pun ade sbb time nie lah nk tngok ramai org online waktu pg
yg x penah2 online kul 8 pun tngok2 ade..hahaha..


anyway, special thanks to Iqtiyani Bashir sbb tlg aku add baki subject2 yg aku x mampu nak add sendiri pg tu, naseb baik x full...
sem depan aku syorkan course registration di buat di facebook!!!


-Nik Imana-

2 comments:

  1. semua studnt portal mcm tu rasanya kalau dah masuk masa nka register tu.. huhu

    ReplyDelete
  2. huhuuhu..yela tp 2 dah melampau sgt..

    ReplyDelete