Loyal Followers

Saturday, September 04, 2010

.rumah manis rumah.

hye readers!
sory dah lme x update blog nie
ari nie aku nk tulis entry pasal rumah manis rumah 
ataupun lg senang korang fhm, 'home sweet home'



hahaha..korang jgn jeles sbb aku dah balik rumah since 30 hb lg
aku tau korang sume msti ballik lambat kan? kan? kan?
klu x 3 hb pun, mst 2-3 hari before raya kan?
ala ciannye..hehehe..
dan kini aku berada di tanah tumpah darah ku 
TANAH MERAH, KELANTAN


perhatian!!! 
ini logo geng2 Tanah Merah kt facebook
Dengan niat menyatukan anok-anok Tanoh Meroh,
tak kira maghi kut alik kampung mano sekali pong
duk kt negeri mano skali pong
kito semua tetap anok jati Tanoh Meroh...
jom pakat balik wat penuh sesak kt bandar TM tuh
yeah! hahaha...


kepada perantau2 yang still countdown nak balik raya
selamat pulang ke desa tercinta
pandulah dengan cermat di musim perayaan ini



pd yg dah balik kampung tu
ringan2 kan la tangan tolong mak bapak kemas rumah
yg anak dara tu tolong 2 la wat biskut raya ke kek raya ke
save budget skit raya thn nie...hahaha..

p/s: maaflah bahasa aku tunggang langgang cket kali nie, ade bahasa melayu ade bahasa dialek kelantan ade bahasa inggeris..kita kena lah flexible cket! hahaha...

-Nik Imana-

No comments:

Post a Comment