Loyal Followers

Tuesday, August 24, 2010

.dah termalu sendiri.

hi readers!
aku tau korang puasa hari nie so x yah kecoh2 ok
sbb aku pun puasa jgk, nie tgh menahan lapar & dahaga
hahahaha..ok mengarut!


korang tau x ape erti malu?
sdgkan org x tau malu pun tau ape itu malu
inikan pula org yg mmng pemalu mcm aku!!!
cewahhh..hahaha..ok serius aku seorg yg pemalu!!!


kawan2, tlg assume kt atas nie gmbr aku mase kecik
comel kan? kan? kan? hahahaha...


td aku dah malu kan diri aku sbb smlm aku dpt msj dr unknown sender
yg katanya nk fly utk smbung blaja, siap tulis nama lg
bila aku baca msj tu aku hnya terfikir seorang jela yg aku knal dgn pnggilan tu
(jgn salah faham, nie perempuan ok bkn lelaki)
aku tkejut gak, nk call tp cam segan
pg td aku decide nk msj kt fb je
bila aku balik klas td aku dpt tau info smlm tu salah
bapak malunya aku kan siap sent msj gud luck, take care & mcm2 lg lah
aku dah cuak, dah x tau nk taruk muka kt mane
nk letak dlm poket da penuh isi hanset
hahahah..gila2..tp aku pelik sape la yg msj aku 2..
aku call no tu pastu x dpt2 pun..
haih..biar jela sape pun yg penting aku dah termalukan diri aku
dgn menghantar msj kt fb tu
bulan2 puasa nie aku tau malu la jgk kan?
tp klu ikut reasonable man test, org lain yg dpt mesej mcm 2 pun akan percaya jgk, so x yah la aku malu sbb tu bkn salah aku..ceehhh saja nk sedapkan ht..
hahaha..nseb baek x jumpa in person klu x mau blushing aku walaupun aku tau aku bkn la putih sgt pun nk ade pipi kaler pink! hahaha..


aku malas nk merepek lg yg penting utk masa 2-3 jam nie aku mmng rase malu level band 6!
nk hafal kes2 & section yg byk utk criminal test esok!
babai ~

- Nik Imana -

2 comments:

  1. comey nana kecik2 dulu...=)

    ReplyDelete
  2. hahaha..action je lebih ~
    terima kasih la utk google.com..:)

    ReplyDelete