Loyal Followers

Tuesday, July 20, 2010

.apa akan jd kt blog bila korang mati?.

hi ladies & gentleman!

seperti yg korang sume tahu, ajal maut mmng ditangan Tuhan.
dan aku selalu terfikir, apa yang akan terjadi kalau aku mati dengan tiba-tiba? 
mesti org disekeliling aku sedih sgt, yela aku kan penglipurlara (xleh blah puji diri sendiri!)
dan yg paling penting, apa yang akan terjadi kat blog aku nie ek? aku dah lah tak ada co-penulis plus tak ada seorang pun yang tahu password blog aku. teringat pulak kt blog Yasmin Ahmad yg dah bersawang..Al-Fatihah pd arwah Yasmin Ahmad.

 

Pernah tak korang fikir, bila korang mati, tak ada sorang pun followers korang tahu yang korang dah mati?

Tapi, bila di fikir-fikirkan balik, bagus juga yea aku letak shoutbox/chatbox tu. Yelah, selain boleh mencapap, boleh la juga bagi tau yang aku dah mati. Mana la tau kot-kot bila aku mati, ada kawan-kawan aku boleh tulis kat situ yang aku dah tak ada. Tak kisah lah mereka nak tulis secara happy atau sedih. Kan? :(
tapi mesti waktu tu korang sedih kan x leh nk baca entry aku lg..hehehe..


p/s: mcmn plak ngan facebook aku? kalau aku dah xde, aku berharap sgt pd hacker2 yg diluar sana boleh hack facebook aku so that diorg bleh update status aku slalu..hahaha..msti seramkan ade update status dr org yg dah mati? aku melawak je, saje nk hilangkan bosan..walau ape pun ajal maut di tangan Tuhan..:)


.Nik  Imana.

2 comments:

  1. haah ek. betul jugak ek. huhu. apa lah jadi agaknya. dah lah takde shoutbox. huhu. tapi rasanya ada member yang akan buatkan post cakap dah meninggal kot... rasanya lah...

    wallahualam

    ReplyDelete
  2. hahaha..mane la blogger2 lain tau blog kwn u 2? and one more thing, klu member u nk wat post kt blog u pun, mane diorg tau password u malainkan klu u wasiatkan username n password tu awal2..hahaha..:)

    ReplyDelete