Loyal Followers

Tuesday, June 29, 2010

apa aku buat selama aku x update? (2)

aku dah lame x update blog sbb:

*selalu dapat panggilan percuma dr CELCOM*
 


selama cuti 2 bln nie aku rse mcm CELCOM nie
syarikat telepon bapak aku punye sbb asyik dpt call free je
so aku asyik duk gayut jela ngan kwn2 aku
dah la dpt call free seminggu plak 2
berborak 25 jam sehari
berbincang masalah negara & dunia
duk bergosip sana sini
mmng heaven la cuti aku
skurang2 nye xde la aku bosan sgt duk mlayan prasaan cuti2 lame nie


korang bayangkan la yer
24 April dpt call free sbb birthday adik aku (mimi)
1 Mei kwn aku (Nabila) plak dpt call free sbb birthday dia
15 Mei free lg sbb birthday abah
25 Mei plak free lg sbb birthday adik aku (abg ngah)
10 Jun pulak birthday aku, free lg
20 Jun call free sempena birthday mak kwn aku
26 Jun nie plak birthday mama aku, lg la dpt free


uihh..heaven aku asyik duk borak bergosip dlm tepon
bayangkan la aku duk masak, naik moto, drive, even masuk toilet skalipun aku duk ckp telepon jugak...wakaka..hebat2..:)
sbb 2 la aku x de mase nk update blog
terlalu bz dgn aktiviti berborak & bergosip
hahahaha..time kasih byk2 kt CELCOM
yg dah byk berjasa pd aku mse cuti nie
ble mase2 aku ksunyian..
hahaha..klu org CELCOM baca entry aku nie msti bangga gila diorg
aku promote nie nnt senang2 bg la kredit free pulak yer! :)


-Nik Imana-

No comments:

Post a Comment