Loyal Followers

Saturday, June 05, 2010

hoi! ko buat aku geli gilerrr...

sentap
pelik
loya
 
hi readers!!! da agak lama aku tak update blog..
bukan ape, skrg kan musim cuti, paham2 jela yer..:)
Anway, aku nk kongsi satu yg menarik ngan korang semua...
pernah tak dgr

LOVE OBSESSION???

atau dalam mudahnya, cinta gila la dlm bhs kita ni...

bagi aku, cinta gila ni adalah satu perasaan cinta yg melampau
tak kira la sama ada pihak lelaki atau perempuan...
aku dgr2, atau bc aje la luahan2 kisah dlm majalah2 tu..
ok la lg kan, x de la geli sgt,
tapi, bila member aku suh baca komen kt facebook sorg membe dia, 
SEYES!!!! aku GELI + LOYA + SERAM!!



normalkah??? seorng pakwe, menyatakan dia syg kan awek dia di page facebook awek dia?..NORMAL

normalkah??? seorg pakwe, memuji awek dia cuteeee sgt di komen gambar2 awek dia kt facebook? ...NORMAL

tetapi, kalo komen yg di beri mcm ni??
Wall post - Azmi : "SAYA, AZMI BIN KARIM (contoh) AMAT MENCINTAI CT NURHALIPAN BINTI TAROMEN (contoh)...Sangat syg2 999999....I Love u baby...

Komen 1 - Azmi : Abg syg baby sgt 9999..abg perlukan baby dalam hidup abg..abg tak leh hidup tanpa baby...
Komen 2 - Azmi : Thanx kerana sudi terima abg dlm hidup baby..abg takkan lepaskan baby..abg memang teramat cinta kan baby...abg akan pastikan baby menjadi milik abg..i love you baby
Komen 3 - Azmi : Abg takkan benarkan org lain merampas baby daripada hidup abg..abg akan pastikan baby menjadi milik abg seorg aje...syg baby sgt 9999

Kritikan 1: GILO!!! tulis curahan perasaan geli-geleman kat wall org! da la page org lain..kalo page sendiri, takpe la gak.lantak ko la..pastu ko sorg aje yg tulis komen tu! awek ko senyap aje..agak2 dia pun geli nk bls..isk isk

Kritikan 2: "syg 999999??" geli siaoooooo....

Kritikan 3: kalo la ditakdirkan takde jodoh, confirm mamat ni akan wat perkara bodo punya la nanti! "tak boleh hidup??" eeiiiu....Allah tu ko letak kat mane????

Kritikan 4: kalo ad org yg rampas?? ko nak wat ape?? belasah? bunuh? GILO ABNORMAL punya org...

dah2..aku taknak bebel panjang2...
byk gile komen2 dia yg geli-geleman..
hatta, ad membe perempuan awek dia ni, 
A: kata yg awek dia syg dia (A) gak, 

THEN, mamat abnormal ni leh bls; 
"aku akan pastikan syg CT (cth) hny utk aku sorg aje...aku nak semua kasih syg CT. aku tak akan benarkan sape2 amek kasih syg dia.."  
eh, ello! membe aje pun..perempuan plak tu..yg ko serious nape?? 
ahhh...da la..aku da panas geli ni weyh..da la kategori bdk skolah lg..
kot yer pun syg, bkn nie cara nk tunjuk ksh syg ko 2 weyh adik..
klu korg tgk la ad photo yg mamat PSIKOPAT ni letak..
siap tulis kat wall post:

"AZMI BIN KARIM (cth) + CT NURHALIPAN BINTI TAROMEN (cth) 
+ 5 BABIES = KELUARGA BAHAGIA" 
 
........arghhhh, muntah hijau dah ni!  
STOP!!!!!!!

4 comments:

  1. muntah pon lagi suci dari kata2 mamat ni...haha kalau bf k.bel mcm ni...eeeee lg seram ade la...terus block dr fb hahaha

    ReplyDelete
  2. hahahaha..mamat nie nie msti stalker sejati awek die 2..
    yewww..geli siot k.bel, siap letak nama anak2 lg 2..
    klu awek die tinggal alamat gila meroyan la laki 2..:)

    ReplyDelete
  3. kalu dio umur 20+ lepas ni mesti diri sendiri geli. hahahhaha. kebudakan.

    ReplyDelete
  4. aku yg bru msuk 20 nie pun dah geli..

    ReplyDelete