Loyal Followers

Monday, June 28, 2010

apa aku buat selama aku x update? (1)

hye readers!
msti korang rindu aku kan sbb aku da lme x update?
hahaha..ngaku jela, malu2 plak..wakaka..
 
lps je birthday aku ari 2 mmng aku busy sgt
busy ngan world cup, ngan kenduri kawen & mcm2 lg la
biase la org femes gitewww..;p

sempena FIFA World Cup 2010
family aku wat gathering la kan sbb rmai yg balik cuti skolah
nak2 pulak rumah aku ade Astro
hape lg, sume suku sakat pakat serang umah aku la nk tngok bola
ade plak chef masak sedap mcm aku nie (PROMOTE) 
lg la diorg dtg ber'party' ber'overnite' kt umah aku nie selama 2 hari 2 malam berturut2
nie la antara gmbr2 yg aku sempat snap
check dis out!!!




ptg tu ujan lebat gak wooo..
naseb baek la ade garaj kete umah aku yg x seberapa tu
bleh la wat tempat bakar ayam
budak2 tu sume sepupu sepapat aku la
keje x sberapa, posing je lebey


ok mamat nie kt sume penjuru die ade 
sbb die wat keje sikit die blah tmpat lain
agak2 lps aku amek gmbr die blah la
cinabeng komunis betol!

ok klu korang prasan dlm gmbr2 nie sume 
msti ade gmbr mamat baju merah tu
itulah dia bapak sdara aku,
Pak Su Jee @ Nik Fauzee merangkap Event Manager 
yg haramjadah mkn byk gilerrrr!!!


ok yg pakai bju putih tu Pak Uda @ Nik Norman
merangkap bekas event manager family aku
ewah2..mentang2 bini duk jauh agak2 dh jd mcm org bujang dah


ok klu korang nk tngok gmbr2 lain 
lalu lalang la kt fesbuk aku yer
fesbuk aku 2 dah x private dah
sume sdara mara spupu spapat aku dah ade fesbuk
tinggal atuk ngan nenek2 aku je yg x de lg
wakaka..;p

p/s: aku ade wat video tp mls la nk upload kt sini..:)


Miss Director,
Nik Imana

No comments:

Post a Comment