Loyal Followers

Friday, May 21, 2010

status: in a relationship

hi readers!
bg yg add aku kt facebook korang msti tau status aku
hahahaha..terima kasih atas komen2 yg da mencecah 105 komen
aku tau korang sume bg support kt aku..


tp adakah aku tgh mngalami fasa rama-rama skrg nie?
atau lbh tepat boleh dikatakan dgn fasa bahagia?
hahaha..tidak semudah itu
msti korang ingat aku dah ok kan?
aku nie manusia biasa je, x semudah itu aku lupakan sume 2
aku pun tidaklah 'desperate' lepas clash trus syg org lain
ingt senang ke nk sayang org nie
bkn dalam masa seminggu dua la beb..


kpd Muhammad Iqbal Rahimi
semoga u berjaya
i hrp u fhm rasa cinta x boleh di pupuk dlm masa 2-3 minggu


kpd Ali Jufri, rsenye x guna nk sound2 kt facebook
sy kira anda sudah cukup matang...
semoga 1 ari nnt anda akan rse mcm yg sy rase...


kpd org2 lain yg baca post aku nie
aku x kesah korang nk ckp aku nie jiwang ke
emosi ke ape2 je ke
aku x kesah asalkan korang tau
inilah sebenarnya aku...
tired by pretending to be ok...
there's always something behind it's ok..


-Nik Imana-

10 comments:

  1. aku sokong je mu nana....
    hope kau hapy selalu....

    ReplyDelete
  2. TeaqArh: hahaha..bereh2..thanks for ur support..terharu aku rse..:)

    ReplyDelete
  3. siddiq: thanks siddiq for ur support..hahaha..x sangka aku ade rmai2 kwn2 yg support aku..thanks once again..:)

    ReplyDelete
  4. yup2..thanks si sugar2 kapas strawberry..:)

    ReplyDelete
  5. ingat an couple ngan aku..ceh...hahhaa..

    ReplyDelete
  6. alinac lover: hahaha..harap2 mcm 2 la..thanks ya! :)

    ReplyDelete
  7. Aku: pe kes ko nie???
    hahaha..agak2 bila kita bleh couple nie??? ;p

    ReplyDelete