Loyal Followers

Tuesday, February 23, 2010

PTS bkn PMS ok!!!

malam ni cik lawyer tetiba je nak cakap pasal PTS
maaf bkn PMS yer dgr baca elok2 PTS
atau nama panjangnya Penilaian Tahap Satu
...ok...sape dulu, zaman kecik2 waktu kencing dalam suar dulu, dia amik exam ni:pandaGeli_15:?
oh..tak perlu angkat tangan ok..tak nampak gak..:puteh_22:...
hahahaha...

tanpa membuang masa yang banyak
dan membazir idea yg mencurah2 ke ladang gandum nie
cik lawyer nk kutuk cket pasal PTS nie
yer pernah 1 ketika dulu
soalannye meluruhkan bulu2 kening dan bulu2 ketiak cik lawyer
(ok ini utk 18SG sahaja, pelawat bawah umur sila abaikan ini)


:pandaGeli_15:



Keburukan PTS

1.  terpaksa menyesuaikan diri dengan cepat di kelas baru bersama2 dengan rakan2 yang jauh lebih matured dan "tua" dari kiter 

2.  terpaksa belajar lebih dari semua orang..tetiba je nama femes sebab dapat nombor  
     dlm kelas..wawawa..

3.  terpaksa menninggalkan rakan2 kelas dahulu yang pada waktu kiter tengah dok study 
     giler2, diowang masih lagi main masak2... 

4.  tak leh main masak2 dah mcm dulu..sob3..:(

5.  matured lebih awal dari orang lain.. 

6.  tak ramai kawan dari umur yang sama..

7.  terpaksa meninggalkan pakwe..eceh, pakwe tak tahan..haha

        Kebaikan PTS 

        1.  dapat sekelas dengan abang2 pengawas yang kacak2, yang waktu zaman hingusan dulu, 
             memang citer2 nak sekelas dengan mereka..:pandaGeli_08: 

        2.  boleh berlagak..sebab dah senior

        3.  boleh berlagak sebab kawan2 dengan semua yang dah "tua"..so, i;m the youngest~~!!yeah..:pandaGeli_35:

            12 comments:

            1. hahahak..
              ni kes dak lompat ke ni ?
              hahaha .

              ReplyDelete
            2. yela cik abg..
              hahaha..
              muda x sy..
              hahaha...

              ReplyDelete
            3. kdg2 pts ni berkesan. tp prestasi diorg x boleh lihat lg waktu umur2 mcm tu. hehe

              ReplyDelete
            4. hahaha...
              takot kot nk amek UPSR mse 2...
              tp skrg da jimat umur..:)

              ReplyDelete
            5. alohai..
              kesiannye...
              xpe2 nt repeat PTS yerr...
              hahaha..ade org wat ke??
              ;)

              ReplyDelete
            6. aku lulus ngan cemerlang PTS..eceh..eceh..but xjump pown klas..huhuhu TT
              aku masih muda..aiyerkk~~

              ReplyDelete
            7. hahaha..
              bangga la 2 ek??
              sy pun muda jgk..:)

              ReplyDelete
            8. xbangga pown..syukur xlompat klas..hehehe..

              ReplyDelete
            9. klu lompat kelas daa jimat umur..
              dpt grad awal..huhuhu..

              ReplyDelete
            10. msa bersama member2 tersayang pown semakin singkat..
              lalalalalalala..~~

              ReplyDelete
            11. asal plak???
              kang ble dah keje leh dpt member2 baru..huhuuhu..
              pon best gak..
              lalalala~~~

              ReplyDelete