Loyal Followers

Wednesday, October 07, 2009

Facebook oh facebook!!! edisi ketagih~~~

Disana FACEBOOK disini FACEBOOK
Di bilik FACEBOOK dikelas FACEBOOK
Di lab komputer FACEBOOK di kedai mamak pun FACEBOOK
sana sini facebook aje
mentang2 la skrg nie leh main facebook kat hp kan?
dalam toilet pun sempat lg nak change 'status' kat facebook
nie la fenomena yg melanda budak2 zaman skrg
x kira la kat UM ke? UUM ke? UiTM ke? UIAM ke? UPM ke? UKM ke?
sume sama jer

klu hepy pun tulis kat facebook
klu sedih pun tulis kat facebook
klu sakit pun tulis kat facebook
klu putus cinta pun tulis kat facebook
ngantOk pun tulis kat facebook

macam2 jenis status yang korang tulis ea?
pastu bertubi2 komen yang datang
2 la pasal best main facebook nie
aku tau la sbb aku pun berFESBUK gak
hahaha...
aku ada t-shirt yg tulis "ADDICTED TO FACEBOOK" lg tau
hahaha...

kadang2 best gak main facebook nie
leh hilangkan bosan
bila ko ade masalah then tulis kat status
ramai plak yang bg komen2 yg bernas
then byk pulak kuiz2 yang kebanyakannya agak2 bangang ckit
huhuhu...
kuiz bila nak kawin la, bila nak dpt anak la,suami start ngan huruf ape la
bangang je sume 2
tp best gak, menghiburkan hati yang lara
hahaha...

Oleh yang demikian, kepada FACEBOOKER2 sume
teruskan berFACEBOOK dgn jayanya
hahaha....

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

No comments:

Post a Comment