Loyal Followers

Thursday, September 24, 2009

Salam Aidilfitri Maaf Zahir Batin



sedar tak sedar sudah sebulan kita menjalankan ibadah puasa
diharap ibadah kita di bulan ramadhan ini diterima oleh Allah S.A.W.
dan semoga kita masih lagi diberi kesempatan utk menyambut ramadhan pada tahun hadapan

ramadhan sudah berlalu pergi kini tiba syawal menjelang tiba
dikesempatan ini saya Nik Nur Imana Bt Nik Li ingin mengucapkan
Salam Lebaran dan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin
kepada::
  • Ibu Bapa, saudara-mara dan semua ahli keluarga terdekat
  • Kawan-kawan seangkatan ketika di SMKTM 1 dan MRSM Kuala Krai
  • Rakan-rakan seperjuangan di semua Fakulti Undang-Undang di Universiti Malaya, Universiti Utara Malaysia, Universiti Kebangsaan Malaysia, Universiti Teknologi MARA dan Universiti Islam Antarabangsa
  • Honey dew saya, Iskandar Arshad yang tidak pulang beraya
  • Rakan-rakan blogger, ym, facebook, myspace, friendster dan tagged

Dengan rasa rendah dirinya ingin memohon maaf jika ada terkasar bahasa,
tersilap bicara dan terguris hati sesiapa sepanjang perkenalan
Diharap lebaran pada tahun ini akan lebih bermakna dengan kehadiran insan-insan tersayang...

Salam Syawal...

Tuesday, September 15, 2009

nak balik kampung!!!!!


home sweet home!!!
saya rindu rumah saya!!!
saya nak balik rumah!!!

benci btul la, saya dah beli tiket hari khamis
cadang x nak ponteng kelas contract law
tetiba plak cancel
start hari nie dah x de klas pown
smapi la khamis
menyampahnye!!!

smalam dah tel abg G nak tukar tiket ari rabu
tp jawapannya menghampakan
geramnye!!!
x tau nak wat ape kat sini
walaupun byk assignment tp xde mood nak buat
saya mau balik rumah!!!
baju raya ade lg nak beli
Abah!!! kak long nak balik!!!
dah bosan berbuka puasa kt sini~~~

*************************************************
sedih melihat kawan2 yang dah heret beg besar balik kampung smlm
azam tahun depan::
nak beli tiket raya awal2,nak ponteng kelas...
hahahaha...


great day to Kuala Perlis


sunset yang sgt cantik


pantai yang cantik


perghhh...korang nie...

Minggu lepas kami ke Kuala Perlis
p berbuka puasa kat sana
best siot!!!!
melantak mcm ape ntah
mkn manyak maaaaa!!!!
hahahaha...
seafood berkilo2...

menu berbuka:
nasi putih byk kali tambah
jus tembikai 1 jug besar
kerang bakar stngah kilo
sotong goreng tepung sekilo
ikan siakap masak 3 rasa
tom yam campur
sayur kailan ikan masin
sambal belacan
ulam ulaman
dan air asam
*******************************
best gilerrr
da lame x jumpa pantai

aku yang giler kamera (sejak bila la plak ek???)
hahaha....

aku, jau, fatin, baiyah dan chot!!!!!
muat la kitorang naik @#$%^&* jerk...

aku yang jd driver kehormat!!!!

lagu tema kami pada kali ini
PLIZ3 KAMU JANGAN NAKAL...
hahahaha...
first time dpt makan best sepanjang kt cnie...
**********************************

Kami mau dtg lagi!!!!
next year nak p Langkawi plak!!!!

Tuesday, September 08, 2009

my honey dew


Ini honey dew saya
nama dia Iskandar anak pak cik Arshad
dia keje jauh
saya kat utara dia kat selatan


Ini honey dew saya
saya suka sbb janggut dia mcm kambing
hahaha...



Ini honey dew saya
dia pakai spek mata
rupa2 nya dia rabun
hahaha...cian...


Ini honey dew saya
saya sangat sayang dia
***************************************************************

Honey dew, cik lawyer shayang kamO0o...:)

Tuesday, September 01, 2009

Salam Ramadhan


Sorry for the long break...

Hmmmmm!, it's been a month atcually...
I just didn't realised that I've abandoned this blog for quite a while...
Not only this blog, but other sites too...
Ramadhan Al-Mubarak is coming again and we should be forever grateful to the Al-Mighty for giving us yet another chance to reap the benefits of Ramadhan,
a very special month indeed for all Muslims through out the world...


I would like wish all Muslims,

especially my Muslim blog readers, a very happy and meaningful Ramadhan Al-Mubarak...
I pray that we will be rewarded plentifully by Allah for our iman and taqwa during this great month where we should concentrate less on worldly affairs and focus on self reformation, spiritual cleansing and enlightenment, establishing a closer link between Allah Almighty and ourselves through our prayers, supplication, charity, good deeds, kindness and extending our helps to others...
Ameen...