Loyal Followers

Tuesday, July 21, 2009

SaKiT hAtI + HaTi SaKiT


First and Foremost,
hari nie aku bangun lewat yerrrr...
jgn tanye kenapa????
sbb sume org tau aku suka tidoooooo...
hahaha (Gelak yg sangat ganas)

Almost 4 hari aku ber'HOLIDAY', tapi HAMPEH sbb 1 benda pun x siap
assignment pun x siap
presentation pun x complete
Jadi ape kejadahnye aku cuti lama2 nie???
Apa yang aku buat cuti 4 hari nie???
Ikuti kisah aku.....................
LAYAN!!!

Malam bila aku dah lupe, ade la 1 event yg dikasi nama LET'S GET MERIT
alaaa...merit nie mcm kupon aktiviti la kat Kolej Mawar dulu yang korang x penah pun nk kutip, kat cnie jer nk melebih sbb nnt senang nk apply stiker kereta
die ade mcm2 biro, bila korang register jd ahli korang akan dpt merit
aku pun ape lagi, masuk dewan terus join KELAB FASILITATOR yang sgt famous itu
niat yg utama dan jitu aku sebenarnye adalah utk menjadi fasilitator utk minggu orentasi next year sbb aku sgt pati dan yakin kerana ramai member2 aku yg form six skrg akan masuk UUM, so aku kena bersedia utk menjadi KAKAK FASI mereka...
HAhahahaha...Rasakan laHHHH...
Disamping itu juga, aku register kt byk lg Biro2 lain yg aku x tau ape fungsinye, yang aku tau nk kumpul merit jerr...

Oleh yang demikian, tiba lah saat yang dinanti2kan, perjumpaan setiap biro...
aku dah FENiM lalat sbb byk pjumpaan yg clash, dah la aku masuk sume..
Nama aku ada kat sume Biro...
Aku dah cemas dan berpeluh dingin...hahaha
So aku masuk je mane2 pjumpaan yg perlu, aku hanya diam tanpa mengeluarkan suara sbb aku x nak jawatan n terlibat ngan apa2 aktiviti...huhuhu
dlam 1 malam, aku sempat hadir 4 pjumpaan...
Amacam??? Busy x aku??? Haaaaahahaha...

Aku ingat perjumpaan dah abis, rupenye ade lagi malam esoknye...
Yang buat aku sangat sakit hati adalah mase meeting Family Day Law Society
Aku x tau la ape kene ngan si @#$%^&* nie, tetiba jer nak tarik diri tinggal keje mcm 2 jer kat aku, pe masalah pun aku x tau
BE PROFESIONAL la, xkan sbb masalah ckit dah nk blah, aku pun de masalah gak dah 2 siap ckp lg
"X kan nana x leh nak handle?"
Eh Hello miss, aku dah byk kali handle benda2 mcm nie, x perlu la nk sindir2 plak, dah la tinggal keje on the spot, x bgtau ape2 wat keje sorang
ingat aku nie ape nk balut sume hamper2 tu???
I'm not here untuk balut hamper jerrrr...
Klu nk suruh aku buat, ikut la cara aku...
aku dan tikah merasa sangat BENGANG dan panas kepala ketika itu yg membuatkan kami nak cepat2 blah sbb kami ade pjumpaan lain lagi

Di meeting yang berikutnye adalah meeting Biro @#$%^&*
yang mane ade pemilihan AJK
aku antara student junior yg telah diberikan jawatan dlm biro 2
tapi yang menjengkelkan aku adalah sorang minah nie, senang citer panggil die 'TIN KOSONG' jela eh
die nie mmng giler kuasa ke ape aku x tau la kan
mse pjumpaan 2 die suruh kwn die calonkan nama die pastu kwn die x nak
si abg junior nie pun suruh gak aku calon nama die gak sbb si abg junior nie baik ngan die
ape kes nk calon2 nama die plak, dah gila kuasa ke ape???
sume jawatan die nak
klu boleh dalam sume biro nak ade jawatan
dulu aku sangat x kisah pun pasal die tp skrg aku dah jadi sgt menyampah
ko ingat mse skolah dulu ko jd ketua pengawas ko hebat la ek???
Bleh jalan daaaaaaa.....

Banyak lagi sebenarnye aku nak citer nie tp aku byk keje lg la
nak siapkan assignment
at least korang dah tau sebab kenapa walaupun cuti lama, assignment aku still x siap2
hahahaha....

ok2..nak lunch dulu...
Tatatata....

2 comments: