Loyal Followers

Tuesday, May 12, 2009

Home Sweet Home...

HOme SweEt HoMe~~~

Haaahaahaaa...
da sampai rmh...
bosan x tau nk wat ape...
ari 2 time duk kolej nak je balik rmh...
nie time duk rmh rindu plak nk g blaja...

cuti nie byk gak la peristiwa tragis yg berlaku dlm hidup aku...
mase aku balik 28 hb lpas, makcik aku tgh sakit tenat...
nasib baik aku sempat balik mintak maaf n jumpa die...

then, pada 5 Mei lepas makcik aku telah pulang ke rahmatullah kerana mengidap penyakit jantung...
cian die muda lg, tp nak wat mcmane, Tuhan lebih sayangkan die...
sebeluj die pergi, die sempat berpesan pd aku supaya blaja sungguh2...
2 yang aku paling terharu...

kepada Arwah Raja Shuryani bt Raja Man...
semoga Nik ditempatkan dalam kalangan orang2 yg beriman...
Al- Fatihah...

Ape2 pun, hidup perlu diteruskan...
baru aku sedar yang sudah lama aku tidak menjenguk pusara arwah atukku...
lekanya aku hidup di dunia nie...

semalam plak, 11 hb Mei, aku g melawat maktab ngan kak bie...
ramai jgk la yang ikut same, antaranye afiq n da geng...
best sgt dpt jumpe ngan cikgu2 lama...
budak2 form 5 skrg dah matured blaka..
huhuhu...
yang lebih membanggakan lagi result SPM thn lepas x leh challenge lg result SPM batch aku...
huhuhuu...cayalah Batch SPM 2007~~~~
korang mmng syok!!!
rindu ah korang sume...

aku g melawat hostel yg aku tinggal dulu, ttp x brubah...
bilik yang aku duduk dulu, bilik 114, tetap sama...
bersepah...walaupun penghuninya x sama...
hahahaha...
indahnye kenangan zaman sekolah dulu...
bila duk tengah2 ampaian teringat plak zaman2 aku jd Badan Wakil Pelajar (BWP)...
meraung panggil student g Prep, padahal kau sendiri ponteng...
best gler mase 2...
walaupun selalu kena marah tp 2 la yg jadi kenangan...
huhuhuhu...
rasa x puas sehari kt maktab...
insyalaallah...1 ari nnt aku akn pegi lagi...

well...
hidup dalam cuti yang panjang sgt membosankan...
x tau nk keje ape?@#$%^&*
no idea...
duk rumah jela...
sambil menanti detik2 pemergian kembali...

To Miss Qib...
Bila balik cuti wey...
bleh g maktab same2...
klau balik, roger la eh...

No comments:

Post a Comment