Loyal Followers

Monday, April 06, 2009

Tiara Beach Resort:::Last Day






Last day kitorg kat sini...
Alahai sedihnye nk tinggal tempat nie...
Lepas nie terpaksa la mula kan hidup seperti sediakala...
pagi2 g kelas, wat assignment n study...


Lepas sarapan kitorg de perjumpaan ngan Puan Hamsiah (koordinator asasi kptm)...
Ada sesi bg hadiah n denda pd sape2 yg x dtg seminar,mmng fun la~~~
huhuhu...bdk2 kelas aku pun ape kurengnye, awal2 penuh je lpas 2 mula laaaa...


Ada gak tayangan video kelas yg x sempat nk tngok malam dinner ari 2..
Ade gak persembahan utk lecturer2 kitorg...
sedih laa nak tinggal kawan2 yg aku kenal kt cnie...
walaupun hanya 2 SEm tp kitorg dah jd macam family...
kitorg sume 200 lebih, bkn sume kenal...
kt sini la kami rapat n mula kenal...
walaupun x kenal saling bertegur sapa, ambik gambar same2...
sedih sgt, pengalaman macam nie x sume org dapat n hanya dtg sekali je dlm hidup...


Kawan2 ku...
Mungkin disini kita kan terpisah...
Kenangan Bersama Tiada Ku Lupa~~~


Untuk semua budak group LWA02I...
Aku gembira dpt kawan2 sekelas mcm korang...
Group kita x pernah ade krisis n gaduh2 mcm org lain...
Aku sayang korang semua...


Untuk semua student2 Asasi Undang2 KPTM 08/09...
Terima kasih pada korang kerana memberi aku 1 kenangan yg terindah yg x akan aku lupa...
Harap kita semua akan berjaya dalam ape bidang pun yg kita ceburi...
Lepas nie walaupun ape pun kita akan jadi, di Universiti mane pun kita berada, hope korang still keep in touch..
jaga la diri baik2...


Kepada semua lecturer2 Fakulti Undang2 & Fakulti Pengajian Bahasa...
Terima kasih yg tidak terhingga utk kalian semua atas jasa2 & tunjuk ajar...
Kami dtg dengan 0 pengetahuan tentang undang2 dan kami pulang membawa seribu pengetahuan yg kami peroleh dr kalian semua...
Insyaallah kami aku gunakan pengetahuan yg kami ade sebaik mungkin...
Doakan kejayaan kami~~~


Petang tu kitorg bertolak pulang ke UiTM Shah Alam pd pukul 3 ptg...

Shah Alam!!! HERE I COME~~~

~~~THE END OF THE STORY~~~

2 comments:

  1. waa,.

    ak yang bace plak terasa sedih nye,.

    adus,.
    sian ye,.
    da nk bpisah

    sabo NANA

    ReplyDelete
  2. huhuhu,,,

    2 la pasal,payah dah nk dpt kwn2 mcm 2 lg...

    x pe la, pasnie kt tmpat baru dpt kwn2 baru lg...

    huhuhu~~~
    ko gano Qib??

    org kata~~~
    BERKAWAN BIAR BERIBU,
    BERCINTA BIAR SATU~~~

    HUHUHU

    ReplyDelete