Loyal Followers

Wednesday, April 01, 2009

This week~~~



Minggu nie keje aku x la byk sgt mcm minggu sebelumnye tp still ade laaa...
  • prepare for debate practice
  • test on social psychology
  • term paper 2
Alhamdulillah, lega la ckit sbb yg lain sume dah settle...
final debate pun wat minggu depan...
teruk la ckit sbb minggu depan kitorg de 2 test, dah la weekend nie nk g Port Dickson...
aku rase cam malas nk g PD sbb byk sgt keje nk kena buat...
pelik gak sebenarnye, org lain g release tension after exa, nie g sblum exam...

ade ke patut??? mengganggu betul la>>>
Ni ade satu lagi masalah kat group kitorg... lecturer economy nie???
bila la nk abis mengajar???
kelas lain dah abis pun, kitorg baru kt intro...
asyik2 cancel kelas, mmng la syok cancel kelas tp kitorg la nnt yg x tau pape...

aku nie bleh dikira tergolong dlm kategori manusia2 pemalas la, tp ttp concern gak pasal nie...

patutnye klu dia ade masalah bgthu la kami2 nie baru la kami2 nie faham...
pening kepala aku, nk blaja sendiri pun ssh..
nk mintak tlg org ajar pun ssh gak, x kan la die nk ajar sume yg dalam buku 2...

diorg pun student gak, x de nye pandai seratus peratus...

citer lain plak~~~

arinie april fool...
aku td pg2 lagi bngun tido dah kene april fool ngan rumet2 kesayanganku...

beriya die ckp kwn die accident teruk, terus aku caya...

rupenye april fool...siyes btol!!!

dlm fly f.m plak si DJ 2 ckp start skrg sume kena pakai tali pinggang keledar..

x kira la sape2 n ape2 pun... even arnab, kucing,ayam,groceries yg korang beli kt pasar pun kne pakai seatbelt gak...
x logic lngsung...
pastu ramai la pendengar2 yg kurang kefahaman n sifat keprihatinan terhadap penipuan itu telah menelefon fly f.m. bertanyakan hal tu...
aku x tau la, x kan la diorg x fikir 2 sume tipu...

logik la ckit groceries nk pakai seatbelt...akai ada ka???
huhuhuhuhuhuhuu....

well, esok kami2 sume ade test social psychology...
study pun belum lg... alahai...psycho betol laaa....
aku cau dlu la...

nnt esok aku post citer baru...

siyes~~~~


2 comments:

  1. bz la jugak..

    SEM nie pendek sgt rasenye>>>

    x sempat pun nk kuar berjumpa teman2 lama...


    kuikuikui...

    ReplyDelete