Loyal Followers

Thursday, April 02, 2009

Social Psychology Test >>>


Well, biase la kalau x de keje~~~
Ngah tunggu Madam kesayanganku...
huhuhuhu>>>


Ni masa klas BEL 342, madam Marina...
Muka blurr je sorang2...
x tau benda pun~~~
action je lebih..
Lapar beb, dah pukul 6 ptg, dr pg lg x mkn...
huhuhuhuh~~~~



Post for today~~~~

Hari nie kelas start kul 8.30 pg ...
So pagi2 lg la kne jalan kaki g kelas, exercise naik bukit tonggek...
ari nie g lepak2 jela~~huhuhu...


Smlm, aku study bagai nk gila sbb arini masa lunch hour ade test Social Psychology...
Aku cam heran jer, setiap ape yg aku baca lalu mcm air je dlm kepala otak nie...
tension2!!!


So, bila dah x ckup study, terpaksa la guna teknik menggoreng jawapan secukup rasa...
test nie kOw2 punye, cam final exam la plak...
huhuhuhuhuhu~~~
wow...
soalannye bleh tahan laaa...


Bermula dari ssat dan ketika itu aku start la menggoreng jawapan~~~
dan tanpa disangka2~~~

Selepas sejam berlalu~~~

Aku sudah siap mengarang dengan jayanya dan terhasil la 2 pages answer sheets...
Huhuhuhu~~~
Rupa2nye byk jugak yg aku tau...
huhuhuhu...
itu membuktikan bahawa aku nie x la @#$%%^&* sgt pun...


petang 2 start la kelas Sir Izzuan...
Cian dia x sihat...
huhuhuhu~~~


Pastu kelas Mdm Rozita plak....
Alahai madam, mase nie la baru nk bagi assignment...
lemah semangat tul aku bila byk2 keje gini...
dah la nk dekat final dah...
sabar jela~~~


Last kelas BEL 342...
term paper aku dah hantar...



Kat kelas arinie byk benda la jadi, ade org gaduh la ape laa...
macam2 kerenah manusia...
rimas la aku...
x suka la keganasan berleluasa nie~~~


Well, esok kitorg nk g Port Dickson, de program 3 ari kat sana....
So, x de la post selama 3 ari...
huhuhuhhuhuh~~~



tapi~~~


aku rase cam x nak pegi jerr...
byk keje r, byk test minggu depan, bebate lg...
alahaiiiiiiii....



Fenim2!!!


Doakan aku lepak chill kat sana~~~


@#$%^&*


4 comments:

  1. laalala.,.

    pandai ko mngoreng jwapan nana

    hope,..

    betoi lee,.
    ingat goreng ikan je pndai,.

    ..

    score bile bole tau??

    ReplyDelete
  2. yela...

    2 je teknik yg aku ade dr dulu smpai sekarang...

    teknik 2 jugaklah yg aku guna nk jwb paper Sejarah SPM dulu..

    huhuhuh...

    x tau la Qib..

    anyway thanks tlg aku letak lagu 2...

    ReplyDelete
  3. kuikuikui...
    rilek2~~~

    2 sume kenangan lalu...

    ReplyDelete