Loyal Followers

Friday, April 03, 2009

Pagi2 lagi dah sakit hati~~~


Aksi2 terlampau Syafiq kat kelas jap td>>>



Madam Kanaga


Pagi tadi aku bngun agak lambat, kul 7.30 baru Tuhan kejutkan dari tidur...
Aduhai~~~
Malam semalam aku tido lewat sebab buat soalan law 2, agak susah la...


Perkara yg menyakitkan hati::

  • aku x puas hati la ngan aras aku 2, asyik2 blackout, smlm tgh2 aku wat keje bleh blackout, sakitnye hati Tuhan je tau, manusia mane la yg guna hair dryer@iron malam2 buta nie, kalu dah rambut 2 messy x yah la nk straighten2 lg...
  • aku pun g la wat keje bilik Shida smpai la kul 2.30...tgh2 wat keje 2 dapat la msj dr rumet aku ckp bilik dah ok...
  • aku balik bilik n sambung wat keje cam biase...kul 4 baru tido dgn harapan esok x kan oversleep..

Bangun paginye pulak::

  • aras aku blackout lagi, patut r tido panas je...
  • nie yg aku x puashati nie, dah la pg nie bangun lambat, blackout pulak, baju kurung x iron lagi...
  • terpaksa la buka locker & start men'searching' baju kurung yang x perlu di ironkan...
  • setelah beberapa ketika mencari, terjumpalah sepasang baju yg agak sesuai utk dipakai ketika darurat mcm nie...
  • I have no choice, pakai jelah...huhuhuhu

Well, bagi aku baju berkedut itu seni~~~

Pagi nie kelas economy, aku sengaja je g lambat sikit...
huhuhu~~~better late than never...
x tau la berapa lama aku bleh bertahan ngan prinsip tu...


Ape la yg Madam Saliza ajar 2???
INFLATION???
EMPLOYMENT???
CONSUMER???
APE 2???
!@#$%^&*

x paham langsung~~~

huhuhu...mata pun semakin melabuhkan tirai...
alahai..x de keje lain ke???

next class kul 10.30, kelas madam kanaga...
ari nie ade lagi yg x buat speech...
well, i'm done~~~
duk lepak2 chill jela dalam kelas, sempat la pos blog nie...

Sempat gak rakam aksi2 berani SYAFIQUEVA, diva kelas aku~~~
huhuhuhu~~~over yerrr...


Tiba2 teringat ptg nnt nak g Port Dickson...
Baju x packing lagi...
alahai...malas plak nk g~~~


Hope aku enjoy la kt sana nnt~~~


PD~~~> HERE I COME<<<<

2 comments:

  1. Laa..

    Uitm da maslh ni,.

    kt tmpat ku masalh ngn tenet,.

    ahahah./

    da makan siihh?

    ReplyDelete