Loyal Followers

Sunday, April 26, 2009

Friendship Forever



Camat pagi utk semua...


hari nie aku bngun awal pagi, bersemangat nk g jwb final paper pg nie...
Dalam semangat itu, terlindung 1 perasaan yg x leh aku gambarkan..

kesedihan utk berpisah ngan kwn2 aku kt cnie...

sedih sgt2...

sbb dgn sokongan kwn2 la aku leh jd kuat semangat mcm skrg...

Hari nie ari last aku ngan chida...



sahabat baik aku...
kami dah mcm kembar, g kelas same2, klu aku ponteng die pun ponteng...

dimana ade aku, ade lah die...
dan dimana ade die, ade lah aku kt situ... sedihnye...

chida...
pasnie x tau la bila leh jumpa ko lg...

ari nie ko dah nk balik, paer, epy, iela x pe la diorg balik lmbat ckit...
jgn lupakan aku tau...
always keep in touch...
ko la kwn time suka dan duka aku...
aku mintak maaf klu selama kita berkwn aku de wat ko terasa hati...
aku harap kita jd kwn sampai bila2...
doakan kejayaan aku tau...
aku harap sgt next SEM kita wat degree kt U yg sama...


To syafiq & sharif...
aku x kan lupa saat2 kita berkwn dulu...
aku gembira dpt kwn mcm korang berdua nie...
huhuhu...


aku jarang nk sedih pasal benda2 mcm nie, tp hari nie aku sangat2 sedih...
itu menunjukkan betapa besarnye nilai PERSAHABATAN...
arinie jugak aku akan berpisah ngan classmates aku...
LWA02I... aku sayang korang semua,
mst nnt aku boring kat umah...

msti rindu kat korang sume...
huhuhuhu...sedihnye...

before :: tears and pain were my friends...now, they are my long lost friends...coz now i got u guys as my bestfriend...thanks to u guys, friends... =) money can't buy everything...money destroys humanity and love...

pape pun, aku kne kuat... nie nk bersiap nk g jwb exam.. huhuhuhu... berakhirlah minggu final exam yg sangat @#$%^&*... lepas exam nnt aku post blog baru eh... WISH ME LUCK!!!

1 comment: