Loyal Followers

Thursday, February 12, 2009

Hari-hari yang sangat sibuk!!!!

Meet again!!!
Aku cam tension jer minggu nie dengan lots of assignment and presentation...
Xtau nak start dengan yang mane satu, nasib baik x start exam lagi...
Alahai...sibukn btul sampai umah pun x sempat nak tepon lagi nie...

GERAMMMMM!!!!!

SEM nie, jadual kelas aku sangatlah mengarut,
banyak perubahan waktu kelas, banyak plak kelas cancel and bayak pulak kelas ganti...
tension btul!!!
dulu kalau nak jumpe kelas cancel sekali pun susah tapiiiiiiiiii....
sekarang??????

asyik2 cancel kelas, pastu ganti ntah pape...
kadang kelas jadi sampai maghrib, sometime malam pun de klas...
penat la tau x????

mane de mase nak study lagi, balik kelas malam2 dah penat....
dah x tau nak wat macammane...

Ya Allah!!! Kuatkanlah semangat aku dan cekalkanlah hatiku untuk belajar bersungguh2 dan tidak mudah jemu....
Amin.....


ok lah, de presentation nie...
saje nk lepas geram jer nie...
huhuhuhuhu...



No comments:

Post a Comment