Loyal Followers

Tuesday, October 28, 2008

Trip to Parlimen....




klaz kitorg ngah sibuk bgambar dalam bas
aksi sebelum bas meletop...huhuhuh...


Parlimen bersidang.....

meet again...huuhuhu...ari rabu lepas kitorang de trip ke parlimen skali ngan kelas A,B dan D (UiTM)...Best gak ah g sane,klas kitorg naik bas skali tp bas 2 dah buruk ckit,mula2 naik 2 semangat gler ah nak amik gambar la ape la tup2 mase ngah on da way,bas yg kitorg naik 2 berasap...jeng3...mula2 tu wat rilek jela mcm x de pape,tp makin lame makin kuat brasap smpai la bdk2 kat blakang 2 ckp bas meletop...ape lagi,kecoh r dalam bas 2...huhuhu...nasib baik r aku ngan shida duk depan...pak cik bas 2 plak,kitorg ckp bas mletop wat x tahu je,bleh plak tsengih2...kitorag x nak mati lg pak cik ooiii...huhuhu...nasib baik la mse 2 dah nk dekat sampai parlimen,trpaksa la kitorg naik bas blakang,x ksh la berdiri pun asalkan jgn jalan kaki...huhuhu...sampai kat parlimen 2 aku shida ngan paer jalan skali..bnyak songeh tul nk masuk kat parlimen 2,kne amik fon la ape laaa...mse kitorg masuk dalam dewan 2,hadi awang ngah brcakap,boring gak r mula2 tu...Anwar Ibrahim pun ade tp die x ckp pun ari nie,duk rilek jeeerrr...yg aku knal pun Datuk Pa, Ibrahim Ali, Khairie Jamaluddin,tp ari 2 x ramai sgt r sbb menteri kabinet de mesyuarat...pastu tgh org ngah syok dgr dirg gaduh,kne la kuar...aku paer ngan shida g solat pastu kitorg g makan kat cafe parlimen...mula2 tu ingat mkann kat cafe 2 mahal sbb taraf2 menteri je mkn kt situ,skali murah dari DC...ape lagi makan laaa,siap refill lg..alaa...x kisah la,bkn luak pun,menteri leh cover laaa...hahahaha...ptg 2 kitorg balik dalam hujan lebat,trpaksa la redah jgk...smpai kat UiTM dah kul 8 mlm...huhuhuhu...Daaaaa....

No comments:

Post a Comment