Loyal Followers

Monday, October 20, 2008

Lawa ke tak???

Kalau perempuan lawa pendiamLelaki akan cakap:: woow, ciri-ciri isteri idaman...
kalau perempuan tak lawa pendiamLelaki akan cakap: eh tak reti komunikasi...
kalau perempuan lawa berbuat jahatLelaki akan kata: musti ada krisis dalaman nih...
kesian kalau perempuan tak lawa berbuat jahatLelaki akan cakap: dah la tak lawa, perangai pulak hoduh...
kalau perempuan lawa menolong Lelaki yg diganggu Lelaki akan cakap: heroin sejati...!
kalau perempuan tak lawa menolong Lelaki yang diganggu Lelaki akan kata: taktik nak ngorat le tu...
kalau perempuan lawa dapat Lelaki hensem Lelaki akan kata: ok gak la....
kalau perempuan tak lawa dapat Lelaki hensem Lelaki akan kata: kesian..mesti kena bomoh lelaki tuh!
kalau perempuan lawa ditinggal kekasih Lelaki akan kata: buta kayu betul mamat tu....
kalau perempuan tak lawa ditinggal kekasihLelaki akan kata:...patut pun kena reject...
kalau perempuan lawa penyayang binatangLelaki akan cakap: perasaannya halus...penuhkasih sayang...
kalau perempuan tak lawa penyayang binatang Lelaki akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi...
kalau perempuan x lawa bawa BMW Lelaki akan cakap: ntah dato' mana bela nih....kalau perempuan lawa bawa BMWLelaki akan cakap: musti anak org kaya nih.....
kalau perempuan lawa tak mau bergambar Lelaki akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya tersebar...kalau perempuan tak lawa tak mau bergambarLelaki akan kata: sedar pun diri...
kalau perempuan lawa menuang air ke gelas lelaki Lelaki akan cakap: caring sungguh....kalau perempuan tak lawa menuang air ke gelas lelaki Lelaki akan cakap: nak tunjuk caring le tu....
kalau perempuan lawa bersedih hati Lelaki akan cakap: dont worry..i will make u happy forever kalau perempuan tak lawa bersedih hati Lelaki akan kata: sikit2 nak nangis!! mengada2...
kalau perempuan lawa masak Lelaki akan kata: dah la lawa, pandai masak pulak tu...kalau perempuan tak lawa masak Lelaki akan cakap: ntah sedap ke tak????
kalau perempuan lawa main2 miss call Lelaki akan kata: takpe...kalau perempuan tak lawa main2 miss callLelaki akan cakap: ko ni takde keja lain ke...
sibuk ni tau..kalau perempuan lawa hantar2 email Lelaki akan kata: sukenya....kalau perempuan tak lawa hantar2 email Lelaki akan cakap: balik2 email dia...boring aku...
Wallahualam.........:)

2 comments: